הצפייה השבועית שלנו בנינג'ה ישראל נראית בערך כך: שני מבוגרים יושבים על הספה מעודדים ומחזיקים אצבעות ושני ילדים מאחוריהם קופצים מדופן הספה על ערימת הכריות שהם סידרו בניסיון להגיע לדופן השנייה בלי ליפול.

גם אצלנו בבית התוכנית הפכה להיות משהו שמנהלים עליו ויכוחים בארוחות, נשלפת כמוסר השכל בעת הצורך (אם אתה רוצה להיות נינג'ה אתה חייב לאכול ירקות/ ראית איך הוא לא ויתר למרות שהוא כמעט נפל?), ומהווה השראה לשלל פעילויות אחר הצהריים בגינה הציבורית.

הדבר הכי טוב שקרה לילדים שלי הקיץ הוא ללא ספק פארק הנינג'ה שמקביל לעליית העונה השנייה. הם ציפו בקוצר רוח ליום בו אקח אותם למתחם החדש שנפתח בראשון לציון (במקביל לערים תל אביב, ירושלים וחיפה) שאמור לדמות את מתקני הנינג'ה המקוריים בהתאמה לילדים.

"יהיו שם בריכות?", קיפץ על ידי זאטוט א', "בסוף יכריזו על המנצח?", הקשה זעטוט ב'. "יתנו לנו להתאמן לפני?", דאגה זעטוטה ג'.

בסופו של דבר הגענו למתחם ספורט מקורה וממוזג (כבר סגרתי את הפינה ל-99 אחוזים מההורים) שרצפת הפרקט שלו כוסתה כולה במזרונים ועליה נבנו כל מתקני העונה הראשונה שלהפתעתי הילדים זיהו בלי שום בעיה וכינו אותם בשמות שהעניקו להם בתוכנית כולל הקיר המעוקל, הסטפרים, צינור הטבעות, הגשר השבור, ועוד.

אחד מהיתרונות הבולטים של המתחם הוא שהמתקנים לא בנויים "כמו" או "ליד" אלא זהים אחד לאחד למתקנים בתוכנית עם אותם צבעים, אותו מבנה ואותה צורה מה שגורם כמובן  להתלהבות עזה. המתקנים מסודרים בעיגול כך שאין ממש התחלה אמצע או סוף. כל ילד ניגש למתקן שמאתגר אותו ואותו הוא רוצה לצלוח.

מתחת לכל מתקן יש טרמפולינה למניעת נפילות ומפעיל מנוסה שמדריך את הילדים איך לעבור, משגיח על תור מסודר כדי למנוע פציעות מיותרות ואף עוזר לילדים הקטנים להגיע למתקנים עצמם במקרה הצורך.

שני המתקנים הכי מדוברים הם כמובן הקיר, או הקירות שמותאמים לגבהים הילדים וכל ילד יכול לנסות לעבור קיר שנתאים ליכולות שלו וטיפוס על מגדל וקפיצה ממנו לטרמפולינת ענק. הזאטוטים בילו את רוב הזמן בניסיון לגבור על הקיר לאחר שכל אחד מהם התנסה בשלל המתקנים האחרים.

צריך לקחת בחשבון שהפעילות בפארקים מתבצעת בסבבים, וכרטיס לפארק הינו לסבב פעילות של שעתיים – מספיק בהחלט לפעילות מאומצת ולילדים שרצים בהיסטריה ממקום למקום בניסיון לחוות כמה שיותר אבל בלי למצות את העניין. בקיצור- אין מצב שתשמעו כאן את המילים: "אימא משעמם לי מתי הולכים".

כמה זה עולה: מחיר כרטיס מלא - 99 שקלים. כרטיס משפחתי (ארבע נפשות) - 299 שקלים. *מבצעי 1+1 בחברות האשראי (מקס, ישרכארט, אמריקן אקספרס).

גילים: 6 ומעלה. 

לפרטים נוספים: בטלפון *2207 ו באתר