הם יעופו על זה: סהרוני גבינות מתוקים
רוצים לגוון את הארוחה של הקטנטנים שלכם? בעזרת כמה שינויים קטנים ופשוטים, תוכלו להכין סהרוני גבינה מתוקים הרבה יותר מזינים. אתם תהיו עם ראש שקט והם יהיו מאוד מרוצים
המתכון המלא לסהרוני גבינה מתוקים
|
מתכון מקורי |
מתכון בריא |
|
1/2 2 כוסות קמח
|
1/2 1כוסות קמח רגיל
|
אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי הבצק לקערה ולשים לבצק נוח ואחיד.
מעבירים למקרר לשעה.
מחלקים ל-2.
כל חלק מרדדים לעיגול בעובי כ-3 מ"מ.
מורחים ריקוטה על כל עיגול.
חותכים למשולשים ומגלגלים מהצד הרחב לצר.
מסדרים על ניר אפיה, מברישים בביצה מוקצפת ואופים בחום 175 מעלות עד להזהבה.
בימוי ופוסט- Boico/Drori Visual House
צילום- מנחם ואיתי רייס
סטיילינג- ענת לובל
ניהול קריאיטיב- אסי גורטנברג
הפקה- גל אפיק