mako
פרסומת

רחובות: מורה למחוננים חשודה בגניבת מחשבים בשווי 30 אלף שקלים

מנהלת בבית ספר ברחובות נדהמה לגלות כי שני מחשבים יקרי ערך, שנתרמו לכיתת המחוננים, נעלמו. בתום חקירה משטרתית עולה כי המחשבים נגנבו על ידי המורה של כיתת המחוננים שטרם מסרה את גרסתה. ממשרד החינוך נמסר: "הנושא נמצא בחקירת משטרה"

שמעון איפרגן.
mako
פורסם:
כיתת מחשבים
צילום: Vereshchagin Dmitry, shutterstock
הקישור הועתק

האם מורה מבית ספר ברחובות גנבה שני מחשבים יקרי ערך בשווי של כ-30 אלף שקל? מדובר במורה וותיקה, מוערכת מאוד, המלמדת בכיתת מחוננים שבה העירייה השקיעה הרבה מאוד כסף.

לאחרונה הגיעה לבית הספר מנהלת חדשה. המנהלת נחרדה לגלות ששני מחשבים יקרי ערך, שנתרמו לבית הספר, נעלמו. המנהלת גילתה שהמחשבים לא נמצאים בכיתה ולא משמשים את התלמידים. "המנהלת גילתה שהמחשבים שהיו אמורים לשמש את התלמידים - נעלמו", ציין גורם בעירייה. בעקבות התגלית המדאיגה, המנהלת פתחה בחקירת הנושא וערבה בעניין את אגף החינוך בעירייה. מנהל הרכש בעירייה, שלפתחו הובאה הסוגייה, החליט להגיש תלונה במשטרה כדי לברר מה עלה בגורל המחשבים.

המשטרה החלה בחקירה, שתוצאותיה העלו כי המחשבים היו כל אותו זמן בביתה של המורה ושימשו, ככל הנראה, את ילדיה. המורה הכחישה את גניבת המחשבים אולם התקשתה להסביר איך המחשבים היקרים הגיעו לביתה, וכעת היא אמורה למסור את גרסתה בעניין. בינתיים, למרות המקרה אותה מורה עדיין ממשיכה ללמד כרגיל בבית הספר. למרות המקרה המורה ממשיכה ללמד כרגיל בבית הספר.

מהעירייה נמסר בתגובה לאתר 'רחובות ניוז' שחשף את הפרשה: "הנושא נמצא כעת בחקירה משטרתית. חשוב להבהיר כי העובדת מועסקת על ידי משרד החינוך ולא על ידי העירייה. העירייה תפעל בהתאם להנחיות משרד החינוך בתום חקירת המשטרה".

ממשרד החינוך נמסר: "הנושא נמצא בחקירת משטרה. המשרד פעל ויפעל בהתאם לממצאים. מטעמי צנעת הפרט לא נוכל לפרט מעבר".