בת 15 הותקפה באלימות – והוריה תובעים 120,000 שקלים מהורי התוקפת
אחרי תקיפתה של נערה בת 15 על ידי בת 13, הוריה בחרו שלא לשתוק ולהגיש תביעה של סכום עתק נגד הורי התוקפת. בריאיון סיפר האב מה הוביל אותו להחלטה, והתייחס להשלכות הכואבות שסוחבת בתו: "היא עדיין מבוהלת, נאלצנו לעבור דירה"

לפי מספר חודשים התרחש מעשה אלימות מזעזע בבאר שבע, בו הותקפה נערה בת 15 על ידי נערה אחרת שצעירה ממנה בשנתיים. הוריה של הנערה שהותקפה בחרו שלא לשתוק, והגישו תביעה על סך 120,000 שקלים נגד הורי התוקפת. בריאיון ב"חדשות הבוקר" סיפר שי, אביה של הנערה, מה גרם להם לפנות לבית המשפט, שחזר את התקרית האלימה והתייחס להשלכות שמלוות את משפחתו עד היום.
האב סיפר כי תחילה פנה למשטרה בנושא: "ישבתי שם כמעט שבע שעות, הם קטינים ואי אפשר לעשות איתם כלום. רק מביאים אותם לחקירה ומשחררים אותם". אך הוא שיתף כי בחר שלא לוותר, ולפנות לדרך אחרת. "בתור הורים הידיים שלנו כבולות, אנחנו לא יכולים לעשות כלום חוץ מלהתפלל שלא יקרה עוד מקרה כזה. החלטתי להראות לבת שלי שיש לה גב ושהיא לא לבד, שההורים שלה הולכים איתה עד הסוף. הפעם אני לא עומד מהצד ונותן לזה לעבור, והולך עם זה לאן שצריך".
עוד הוא שחזר בריאיון את התקרית האלימה שאירעה לבתו: "קיבלתי ממנה טלפון והיא צרחה שתקפו אותה, הגעתי אליה ואיתרתי אותה חבולה. היא עדיין מושפלת ומבוהלת, נאלצנו לעבור דירה. עקרנו את עצמנו מאיפה שהיינו, הוצאנו את הילדים מהמסגרות ועברנו למקום אחר כדי לנסות לשקם אותה. הנזק הוא לא רק במכות, אלא נפשי וזה בא לידי ביטוי בבית".
מי שנכחה לצדו בריאיון היא עו"ד לימור עמית פנקר, שמייצגת את ההורים בתביעה, והתייחסה לכך שמדובר בתביעה תקדימית. "אסור להשאיר את זה ככה שהתיק במשטרה נסגר ולא עושים כלום, הילדים מבינים שאלימות זה בסדר", אמרה. "מדובר בילדה שתכננה בקבוצת וואטסאפ מי יצלם ואיך זה יופץ. גם אם זאת תביעה תקדימית אנחנו לא חוששים מלהוביל את הנושא. הורים צריכים להיות אחראיים לחינוך ילדיהם, חייב להיות תג מחיר - אחרת אנחנו הולכים לאבדון".