mako
פרסומת

זהות האחיות שנמצאו מתות בדירה בסידני התגלתה: "לא יודעים כיצד הן מתו"

המשטרה האוסטרלית הצליחה לגלות את זהותן של שתי האחיות שנמצאו בדירתן בסידני ללא רוח חיים לפני כחודש • לפי ההערכה האחיות הסעודיות, שהגיעו למדינה ב-2017, מתו במאי ונמצאו כחודש לאחר מכן • המשטרה: "אין עליהן סימני פציעה - לא יודעים כיצד הן מתו"

n12
פורסם:
האחיות הסעודיות
האחיות הסעודיות | צילום: CNN
הקישור הועתק

בדרך לפתרון התעלומה? הרשויות באוסטרליה הודיעו אמש (רביעי) כי זהותן של שתי האחיות הסעודיות, שנמצאו מתות בדירתן בסידני בנסיבות מסתוריות בחודש שעבר, התגלתה. לפי ההודעה, האחיות הן אסרה עבדאללה אלסהלי בת ה-24 ואחותה הצעירה אמאל בת ה-23.

כעת במשטרה האוסטרלית מנסים לברר מה גרם למותן שכן, אמנם הן נמצאו ללא רוח חיים - אך לא היו סימני אלימות או פציעה בזירה. "למרות חקירה נרחבת, הבלשים לא הצליחו לקבוע כיצד הנשים מתו", נכתב בהודעת המשטרה המקומית על האחיות עבדאללה אלסהלי, שהגיעו לאוסטרליה מסעודיה בשנת 2017. "עם זאת, ההערכה היא שהן מתו זמן רב לפני שגופותיהן התגלו".

"נסיבות מותן חריגות מכיוון שאין עליהן סימני פציעה", סיפרה מפקחת המשטרה, קלאודיה אולקרופט. "הבלשים מעוניינים לדבר עם כל מי שאולי ראה או שיש לו מידע על פעילותן של הנשים בימים ובשבועות שקדמו למותן - שלדעתנו התרחש בתחילת מאי".