המשטרה בספרד חושדת: רוצח שכיר ירה למוות ב"מנתח הפלסטי של הסלבס"
ד"ר אלכסנדר אסלאני, שידוע כ"רופא הפלסטי של הידוענים", נרצח במרפאתו בעיר מרבייה בספרד. כעת נבדק האם מדובר בנקמה של מטופל מדרום אמריקה על רקע מוות של בן משפחתו על שולחן הניתוחים

ד"ר אלכסנדר אסלאני, שידוע כ"מנתח הפלסטי של הסלבריטאים", נורה למוות אתמול (רביעי) במרפאתו בעיר הנופש מרבייה בספרד, והמשטרה חושדת כי מי שביצע את הרצח הוא מתנקש שכנראה נשכר על ידי לקוח לשעבר מאמריקה הדרומית.
הרצח המזעזע התבצע מול הלקוחות המבוהלים במרפאה הפלסטית במזרח העיר. במשטרה אישרו כי היורה, שלבש שחורים, ברח על קטנוע כשאדם נוסף סייע לו להימלט.
טרם בוצעו מעצרים והמצוד אחר היורה, שעדיין מסתובב חופשי, נמשך. במשטרה מתחזקת הסברה לפיה מדובר ברצח נקמה ש"קשור לעבודה".
עם היוודע הבשורה, החלו גם לזרום מילות הפרידה מד"ר אסלאני מהלקוחות. אחת מהן כתבה: "לא רק שינית את הגוף שלי - עזרת לעצב חלק מחיי". אחרת הוסיפה: "היית באמת אחד המנתחים הפלסטיים הטובים ביותר, אבל בשבילי, היית הרבה יותר מרופא".
