מורה בת 37 מניו ג'רזי הודתה בתקיפה מינית של שניים מתלמידיה
ג'ולי ריציטלו הודתה כי קיימה יחסי מין עם תלמיד בן 18 באביב ובקיץ של השנה שעברה. המקרה השני התרחש בין השנים 2017-2018 עם תלמיד אחר. התובעות דורשות עשר שנות מאסר ורישום כעבריינית מין: "מעשיה של המורה לשעבר מהווים בגידה ופגיעה באמון, לא רק כלפי הקורבנות אלא כלפי כל קהילת בית הספר"

מורה לשעבר מניו ג'רזי הודתה בעבירות מין נגד שני נערים שהיו תלמידיה. ג'ולי ריציטלו, מורה לאנגלית לשעבר בבית הספר התיכון וול טאונשיפ, הודתה בשבוע שעבר בשני סעיפי תקיפה מינית מדרגה שנייה, כך לפי הודעת התביעה במחוז מונמות' (Monmouth).
הפרקליטות הודיעה שתבקש עשר שנות מאסר ורישום כעבריינית מין, לאחר שהחוקרים גילו שמעשיה הפליליים עם התלמידים שהתרחשו בשלוש עיירות שונות במדינה.
"מעלליה של המורה לשעבר מהווים בגידה ופגיעה באמון, לא רק כלפי הקורבנות אלא כלפי כל קהילת בית הספר", אמר שון אוהלורן, מפקד משטרת וול טאונשיפ. "אני משבח את האומץ של הקורבנות, את המסירות של שוטרינו ואת סוכנויות החוק שהשתתפו בהבאת המקרה הזה לצדק. הגנה על הנוער נמצאת בראש סדר העדיפויות שלנו".
אשת החינוך בת ה-37 נעצרה ב-3 ביולי 2024, לאחר שחוקרים אמרו שהיו לה ולתלמיד בן 18 מספר מפגשים מיניים בין אפריל ויוני של השנה שעברה – כולל אחד ברכבו של הקורבן, לפי המסמכים בבית המשפט.
הרשויות אמרו שהיא שלחה לנער תמונות עירום, והשניים החליפו ביניהם הודעות מיניות. במקביל הם נפגשו בעיירות בריק, וול טאונשיפ ובלמר. לאחר מעצרה בקיץ האחרון, ריציטלו הואשמה גם בקיום יחסי מין עם תלמיד אחר בין השנים 2017 ו-2018. המורה לשעבר התפטרה ימים לפני מעצרה. גזר דינה נקבע ל-9 בינואר 2026.
