mako
פרסומת

ארה"ב: מורה בתיכון הודתה באונס של נער בן 16

ג'סיקה לוסון סיפרה שהיא הגישה לקטין אלכוהול ומריחואנה, לפני שביצעה בו את זממה. היא הודתה בעבירות במסגרת הסדר טיעון עם הפרקליטות המחוזית. אביו של הקורבן זעם: "לבן שלי ייקח המון זמן להתאושש מהפרשה הזאת. הוא בכלל לא מודע לנזק שנגרם לו"

גיא רייט
פורסם: | עודכן:
ג'סיקה לוסון
ג'סיקה לוסון | צילום: מתוך הרשתות החברתיות בהתאם לסעיף 27א' בחוק
הקישור הועתק

מורה מבי"ס תיכון במדינת איידהו, ארה"ב, נידונה למאסר אחרי שהורשעה בתקיפה מינית ואונס של נער בן 16. לפי ממצאי החקירה, ג'סיקה לוסון (36) שתתה אלכוהול עם הקורבן ועישנה איתו מריחואנה, לפני שביצעה בו את זממה. היא הודתה במעשיה במסגרת הסדר טיעון עם הפרקליטות.

הפרשה התפוצצה בנובמבר 2023, אז משטרת התנועה של העיר סיינט אנתוני עצרה את מכוניתה של לוסון בגלל שלא היו לה אורות אחוריים. בדוח המקרה צוין שבת ה-36 הייתה תחת השפעת אלכוהול והנער, שנהג במכונית, הודה שהוא עישן מריחואנה לפני שעלה על ההגה. שבוע לאחר מכן, לוסון נעצרה אחרי שהנער סיפר להוריו המאמצים שהמורה קיימה איתו יחסי מין.

לוסון הודתה בהתחלה ששתתה אלכוהול עם הקטין ועישנה איתו סמים, אבל הכחישה שקיימה איתו יחסי מין. היא הואשמה בהתחלה בעבירות אונס, תקיפה מינית ואספקת אלכוהול לקטין. במסגרת הסדר הטיעון שלה, הפרקליטות המחוזית מחקה מכתב האישום את הסעיף האחרון.

בית המשפט גזר על לוסון עונש של שנתיים עד 20 שנות מאסר, ואסר עליה ליצור קשר עם הקורבן בזמן הזה. כמו כן, היא תיכנס למרשם הלאומי האמריקאי לעברייני מין ותיאלץ לעבור טיפול נפשי רלוונטי.

הוריו המאמצים של הקטין התרעמו בעקבות גזר הדין וטענו שאם המינים היו הפוכים ולוסון הייתה גבר, עונשה היה חמור יותר. "לבן שלי ייקח המון זמן להתאושש מהפרשה הזאת. הוא בכלל לא מודע לנזק שנגרם לו", אמר אביו בשיחה עם אתר החדשות East Idaho News. "הוא לא יבין את הנזק עד שהוא בעצמו יהיה אדם בוגר עם ילדים".