mako
פרסומת

התייר יצא מהמלון עם מזוודה – ובתוכה נמצאה גופת נערה

סיימון קרמן, תייר אוסטרלי בן 45, נעצר בתאילנד לאחר שגופתה של טונצ'אנוק דונהומלה בת ה-17 נמצאה בתוך מזוודה שהושלכה ליד מסילת רכבת. מצלמות האבטחה תיעדו את השניים נכנסים יחד למלון כשהם מחזיקים ידיים – וכמה שעות לאחר מכן נראה קרמן יוצא מהמקום עם מזוודה שחורה. במשטרה אומרים כי בחדר נמצאו סימני מאבק וכתמי דם, וכי הראיות נגדו "חזקות במיוחד"

גיא רייט
פורסם:
טונצ'אנוק דונהומלה
צילום: מתוך הרשתות החברתיות לפי סעיף 27א׳ לחוק זכויות יוצרים
הקישור הועתק

תייר אוסטרלי נעצר בתאילנד בחשד למעורבות במותה של נערה בת 17, שגופתה נמצאה בתוך מזוודה ליד מסילת רכבת. החשוד הוא סיימון קרמן, בן 45, שנעצר בנמל התעופה סוברנבהומי בבנגקוק, בזמן שלפי המשטרה ניסה לעזוב את המדינה.

הקורבן זוהתה כטונצ'אנוק דונהומלה (Tunchanok Donhomla), נערה תאילנדית בת 17. לפי הדיווחים, השניים נראו יחד בשעות הבוקר המוקדמות של יום חמישי באזור הבילויים של פטאיה. מצלמות האבטחה הובילו את החוקרים אל המלון שבו שהו.

סיימון קרמן
סיימון קרמן נעצר בחשד למעורבות בתקרית | צילום: מתוך הרשתות החברתיות לפי סעיף 27א׳ לחוק זכויות יוצרים

בתיעוד נראה קרמן נכנס עם הנערה לחדר שהיה רשום על שמו, כשהשניים מחזיקים ידיים. בהמשך, לפי המשטרה, הוא נראה יוצא מהמלון עם מזוודה שחורה, הדומה לזו שבה נמצאה מאוחר יותר גופתה.

הגופה נמצאה בתוך המזוודה ליד פסי רכבת, במרחק של כעשר דקות מהמלון. תיעוד נוסף הראה אדם רוכב על אופנוע כשמזוודה קשורה מאחוריו, נע לאורך מסילת הרכבת, נעלם מטווח המצלמות לכמה דקות – ואז חוזר למלון בלי המזוודה.

בחדר המלון מצאו החוקרים סימני מאבק וכתמי דם על הרצפה. לפי המשטרה, איש מלבד החשוד והנערה לא תועד נכנס לחדר, והנערה לא תועדה יוצאת מהחדר. קרמן מכחיש מעורבות במותה, אך במשטרה אומרים כי הוא נחקר בחשד לרצח. בנוסף, הוא כבר הואשם בשידול קטינה למטרת ביצוע מעשה מגונה. בעת מעצרו, לפי הדיווחים, נראו עליו שריטות בצווארו ובזרועותיו.

פרסומת

מפקד המשטרה המקומית אמר כי החוקרים סבורים שקרמן הרג את הנערה, אף שהוא מכחיש זאת. לדבריו, הראיות נגדו "חזקות במיוחד", והמשטרה מנסה כעת לברר מה בדיוק התרחש בחדר המלון וכיצד מתה הנערה.

אם יואשם ויורשע ברצח, קרמן עלול לעמוד בפני עונש חמור במיוחד בתאילנד – עד מאסר עולם או עונש מוות. עבור החוקרים, המפתח נמצא כעת ברצף המצלמות: נערה שנכנסה לחדר עם תייר זר, מזוודה שיצאה ממנו כמה שעות אחר כך – וגופה שנמצאה ליד פסי הרכבת.