mako
פרסומת

מה? האישה הזו מואשמת בהשחתת דירות איירבנב בדרך מופרעת לגמרי

ניקולט קאו, בת 31 מפלורידה, מואשמת בכך שהשחיתה פריטים בשווי אלפי דולרים בשתי דירות איירבנב שונות - על ידי כך שהשתינה עליהם

דור בביוף
היקס
פורסם:
ניקולט קאו
צילום: Escambia County Sheriff's Office
הקישור הועתק

לא מעט סיפורי פשיעה מוזרים מגיעים אלינו מפלורידה, ארה״ב. מי שעומדת במרכז הסקנדל האחרון מהמדינה היא ניקולט קאו, אישה בת 31 מהעיר פנסקולה, שנעצרה ב-15 במרץ לאחר שבעלים של דירה באיירבנב התלוננה כי ניקולט השחיתה מספר פריטים בדירתה - על ידי כך שהשתינה עליהם.

הבעלים ראתה לכאורה סרטונים שהועלו לאתר של תוכן למבוגרים ובהם נראית אישה, שזוהתה כניקולט, משתינה בתוך דירת איירבנב. בנוסף, הבעלים התלוננה כי בדירה שלה היה ריח של שתן אחרי שניקולט התארחה בה.

לפי התלונה במשטרה, הפריטים שניקולט השתינה עליהם ובכך הרסה אותם הם כיסא וינטג׳ Crown Royal, שטיח, מכונת כתיבה, ארבעה כיסאות, מכונת קפה, מיטה, טלוויזיה, פטיפון, טוסטר וקמין חשמלי.

ניקולט קאו
ניקולט קאו | צילום: Escambia County Sheriff's Office

מייק ווד מדוברות המשטרה המקומית מסר למגזין People כי המשטרה יצרה קשר עם ניקולט בעקבות התלונה של בעלת הדירה, ועצרה אותה באשמת גרימת נזק לרכוש אחרי שהתברר כי שווי הנזקים עלה על 3,000 דולר. ווד הוסיף כי ניקולט העלתה את הסרטונים לרשת ״כדי לעשות כסף״, לכאורה. הוא אמר גם כי היא השתינה בדירת איירבנב נוספת ששייכת לאותם הבעלים.

לפי דיווחים מקומיים, ניקולט שוחררה בינתיים בערבות, ולא ידוע אם היא מיוצגת על ידי עורך דין.

פרסומת

דובר מטעם Airbnb מסר: ״להתנהגות כזו אין מקום ב-Airbnb. הרחקנו את האורחת מהפלטפורמה שלנו ואנו ממשיכים לסייע למארח בבקשת ההחזר שלו דרך AirCover, תוכנית הגנת הנזקים שלנו למארחים. מקרים של נזק לרכוש במהלך שהות ב-Airbnb הם נדירים, והמארחים שלנו מגובים על ידי מערך התמיכה הקהילתי הבינלאומי שלנו הפועל 24/7 ועל ידי AirCover, הכלולים בכל הזמנה״.