mako
פרסומת

ניסיון רצח בגן החיות: אם נעצרה אחרי שזרקה את בתה למתחם הדובים

התקרית הביזארית אירעה בגן חיות בבירת אוזבקיסטן, שם החשודה הפילה את בתה לתוך המתחם מגובה ל 4 מטרים. עובדת של המקום תיארה מאז את רגעי האימה בהם הטורף האימתני ניגש לרחרח את הילדה

גיא רייט
פורסם: | עודכן:
טשקנט
צילום: VK: plohie_novosti_mc
הקישור הועתק

אישה נעצרה על ידי רשויות אוזבקיסטן בחשד שניסתה לרצוח את בתה הקטנה. החשודה, שפרטי זהותה טרם הותרו לפרסום, נעצרה אחרי שנצפתה על ידי עוברי אורח זורקת את בת ה-3 אל תוך מתחם הדובים בגן החיות בעיר טשקנט, בירת המדינה.

עובדת של גן החיות תיארה את האימה לכתבים מקומיים ואמרה שמבקרים אחרים ניסו לעצור אותה, אך ללא הואיל. "אני לא מצליחה להבין מה עבר לה בראש באותו רגע", ציינה. "הילדה נפלה אל תוך המתחם מגובה של 4 מטרים לפחות ונחתה בתוך תעלה".

באותם רגעים שהה במתחם דוב חום קווקזי ששמו זוּזוּ. על פי העדויות, הוא התקרב לילדה ברגע שנפלה אל תוך המתחם ואפילו הריח את ראשה. למרות זאת, הוא עזב אותה במקומה והתרחק ממנה כמה רגעים לאחר מכן.

עובדת גן החיות הוסיפה: "אני מפחדת לחשוב מה היה קורה אם זוּזוּ היה מתייחס לילדה בתור הטרף שלו". פקחים של גן החיות הצליחו בסופו של דבר לחלץ את הילדה מהמתחם בשלום ולפנות אותה לבית חולים.

בת ה-3 אובחנה מאז עם זעזוע מוח וכמה פציעות שטחיות כתוצאה מהנפילה. "נכון לעכשיו מצבה יציב והיא נמצאת תחת השגחה צמודה", נמסר מדוברות בית החולים. "כרגע, החשש העיקרי שלנו הוא למצבה הנפשי".

אמה של הילדה נעצרה מאז בחשד לניסיון רצח של בתה. במידה והיא תימצא אשמה במעשיה, בית המשפט עלול לגזור עליה 15 שנות מאסר.