mako
פרסומת

חגג מסיבת רווקים בשמורת טבע בדרום אפריקה – והותקף בידי שני צבועים

חקלאי בן 27 מצא את עצמו נאבק על חייו אחרי ששני צבועים הסתערו עליו בזמן שישן. ניקולאס הולס נגרר בכוח מהאוהל שלו, ננשך בראשו, ברגל וביד. למרות זאת, הוא הצליח להילחם בחיות ולהינצל. "עברתי משינה עמוקה למאבק על חיי בשבריר שנייה", סיפר

גיא רייט
פורסם: | עודכן:
ניק הולס
צילום: מתוך הרשתות החברתיות לפי סעיף 27א׳ לחוק זכויות יוצרים
הקישור הועתק

ניקולאס הולס יצא למסיבת רווקים עם חברים – וגמר בבית חולים עם 70 תפרים. הוא ישן באוהל בשמורת הטבע קייפ וידאל בדרום אפריקה, לאחר לילה של שתייה מרובה עם חבריו, כששני צבועים גררו אותו החוצה. אחד מהם נעץ את שיניו ברגלו והשני בלסתו, בעודו נגרר אל תוך החשכה.

"בשבריר שנייה עברתי משינה עמוקה למאבק על חיי", סיפר החקלאי בן ה-27. במאבק נואש, ניקולאס דחף את ידו עמוק לגרונו של אחד הצבועים ואת אגודלו לעין של השני, בעודו בועט וצועק. אביו, קולין בן ה-55, התעורר מהצרחות והגיע עם פנס, אך לא הספיק לראות את החיות שברחו ברגע שהבחינו בו.

"הוא היה מכוסה בדם כשמצאתי אותו", אמר האב. קולין נסע עם בנו במשך שעתיים כדי לפנות אותו לבית חולים, שם המתין לו צוות רפואי שהכניס אותו לניתוח חירום. רופאים הצליחו לייצב את מצבו ומנעו זיהום, וכעת מחכים לסדרת ניתוחים פלסטיים לתיקון פניו, ידיו וקרסולו. אביו מגדיר אותו כ"אדם בר מזל בצורה קיצונית".

דובר רשות הפארקים המקומית אישר את התקיפה והזהיר את המטיילים להקפיד לסגור היטב את האוהלים בחניוני הלילה. "זהו פארק חיות בר ואנו מבקשים מהאורחים להיות מודעים לכך", נמסר.