אדם נכנס למתחם טיגריסים בגן חיות - ונהרג
גבר נהרג בתקיפת טיגריס בגן החיות יורקשייר שבאנגליה, לאחר שלפי המשטרה נכנס למתחם שבו מוחזקים בעלי החיים. ברשת מופץ סרטון של תקיפת טיגריס, אך לא ברור אם מדובר באותו אירוע. "עובדים עם הרשויות כדי להבין מה בדיוק קרה"

גבר נהרג לאחר שנכנס למתחם הטיגריסים בגן החיות יורקשייר, סמוך לדונקסטר שבאנגליה והותקף. משטרת דרום יורקשייר אישרה כי מותו נקבע במקום וכי משפחתו קיבלה הודעה על מותו ומלווה בידי שוטרים. נסיבות כניסתו למתחם טרם הובהרו.
לפי המשטרה, הדיווח על אדם שנכנס למתחם התקבל בשעה 13:35, שעון מקומי. הטיגריס תקף אותו, ולאחר האירוע נשאר בתוך המתחם. במשטרה הדגישו כי בעל החיים לא נפגע וכי לא נשקפה סכנה לשאר המבקרים. גן החיות פונה, ושוטרים נותרו בזירה.
ברשת מופץ סרטון שבו נראה אדם מותקף בידי טיגריס, אך בשלב זה לא ברור אם הוא מתעד את האירוע בגן החיות יורקשייר. המשטרה התייחסה לתיעודים המופצים ברשת וקראה לציבור להימנע משיתופם.
בהנהלת גן החיות מסרו כי נוהלי החירום הופעלו מיד וכי הם עובדים עם המשטרה והרשויות כדי לברר מה בדיוק קרה. "אנחנו עצובים מאוד בעקבות האירוע הטרגי. מחשבותינו ותנחומינו הכנים נתונים למשפחתו ולאוהביו של האדם שאיבד את חייו", מסר דובר גן החיות. בהנהלה ביקשו לכבד את פרטיותם של המעורבים והודיעו כי המקום יישאר סגור גם למחרת האירוע.
קרמל פלהאם, בת 39 מהעיירה וורקסופ, ביקרה בגן החיות עם משפחתה כשאנשי הצוות הודיעו להם שעליהם להתפנות. לדבריה, היא שמעה קולות שנשמעו כמו יריות וראתה מסוק פינוי רפואי חג מעל המקום. "הייתה יריעת ברזנט שחורה גדולה מעל מתחם הטיגריסים", סיפרה. פלהאם שיבחה את התנהלות הצוות ואמרה כי הפינוי היה "מאוד מאוד מאורגן". המשטרה לא אישרה כי בוצע ירי.
גן החיות יורקשייר נפתח ב-2009, ומתחם הטיגריסים שלו נחנך שנתיים לאחר מכן. המתחם משתרע על שטח של כשמונה דונמים ובו מוחזקים טיגריסי אמור, תת-מין המצוי בסכנת הכחדה. בתמונות המתחם באתר גן החיות נראים שביל מוגבה למבקרים וגדרות המפרידות בינם לבין האזור שבו נעים הטיגריסים.
