mako
פרסומת

בני 30 וקצת: הסבא והסבתא הכי צעירים באנגליה

ג'ני וריצ'רד מדלם זכו לתואר הסבא והסבתא הכי צעירים באנגליה, והם באמת כל כך צעירים שאיש לא מאמין שהנכדה שלהם היא לא בתם

פורסם:
סבא וסבתא
צילום: טוויטר/@ladbible
הקישור הועתק

הרבה זוגות בעולם רק מתחילים את חיי הזוגיות והמשפחה שלהם בגיל 30+, אבל ג'ני מדלם, בת 33, ובעלה ריצ'רד, בן 35, הם כבר סבא וסבתא.

קשה להאמין, אבל ג'ני וריצ'רד זכו לתואר הסבא והסבתא הצעירים ביותר באנגליה, לאחר שבתם, שרמיין בת ה-16, ילדה ביוני האחרון את בתה הבכורה - הנכדה הראשונה של ג'ני וריצ'רד.

"להיות סבים צעירים רק אומר שנזכה ליותר זמן לאהוב את הנכדים ולבלות איתם", אומרת ג'ני, הסבתא המאושרת. לדבריה, בהתחלה היא ובעלה היו בשוק לשמוע שבתם הנערה בהיריון, אך לאור העובדה שג'ני בעצמה ילדה את שרמיין כשהייתה בת 17 בלבד, היא החליטה לתמוך בבתה ולהיות שם עבורה.

"שרמיין ראתה אותי הולכת לעבודה ומצליחה יפה בזמן שגידלתי אותה", אמרה ג'ני, והסבירה שהמשמעות של לידה בגיל צעיר לא בהכרח אומרת שהחיים הרוסים. למעשה, כדי להקל על בתם, ג'ני וריצ'רד חיים ביחד לא רק עם הבת והנכדה אלא גם עם אב הנכדה, איתו בתם נמצאת במערכת יחסים בשנתיים האחרונות.

ג'ני יודעת שרבים שופטים את משפחתה וזרים ברחוב תמיד מופתעים לשמוע שהנכדה שאיתה היא מסתובבת היא לא הילדה שלה, אלה הבת של בתה, אבל היא חסינה לביקורת מהסביבה. "אמהות-נערות סובלות מסטיראוטיפים. למרות שהייתי אם כנערה, יכולתי לעבוד, לגדל את בתי ולהקים עסק משלי", סיכמה הסבתא הצעירה.