mako
פרסומת

קליפורניה: גנב הגיע לחתונה ללא הזמנה – ונמלט עם 100 אלף דולר

חתונה בקליפורניה הסתיימה בטרגדיה, לאחר שאדם זר הצליח לגנוב מהזוג הצעיר את הכספת עם המזומן והצ'קים. התקרית תועדה במצלמות האבטחה של האולם, שם נראה הגנב משוטט בין האורחים ומזמין שתייה מהבר. "זו הייתה מסיבה נהדרת – עד לרגע הזה", אמר החתן

גיא רייט
פורסם: | עודכן:
גלנדייל
צילום: מתוך הרשתות החברתיות בהתאם לסעיף 27א' בחוק
הקישור הועתק

חתונה בקליפורניה הופסקה באופן בלתי צפוי, אחרי שאדם זר הצליח לגנוב את מעטפות הכסף והצ'קים של החתן והכלה. לפי הדיווחים בחברת החדשות KTLA, המעשה התרחש בלילה שבין שישי לשבת באולם "רנסנס בנקט" (Renaissance Banquet) בעיר גלנדייל.

בתיעוד נראה האיש מגיע לחתונה ללא הזמנה, כשהוא חומק מאנשי אבטחה ומתערבב בין האורחים. בשלב מסוים הוא גם הזמין משקה בבר, ואפילו נותן טיפ לברמן. אז, מעט אחרי חצות, הוא נמלט מהמקום עם שלל בשווי עשרות אלפי דולרים.

"באותו רגע המוזיקה נעצרה וכולם הבינו מה קרה", סיפרה הכלה, נאדין פרהאת. לדבריה, הגנב הרים את קופסת המתנות ויצא דרך דלת צדדית. חברה של הכלה הבחינה בו ברגע האחרון, אך הוא כבר הספיק להימלט למכונית מרצדס שחורה ולברוח. החתן, ג׳ורג׳ פרהאת, סיכם: "זו הייתה מסיבה נהדרת – עד לרגע הזה".

ג'ורג' ונאדין סיפרו כי שילמו תוספת מיוחדת עבור שירותי אבטחה, אך גם זה לא מנע את הגניבה. לאחר שפנו לכל המוזמנים הוערך שהנזק הכספי עומד על בין 80 ל-100 אלף דולר. המשטרה המקומית בגלנדייל פתחה בחקירה, כשבני הזוג מקווים לאתר את מי שהצליח להפוך את לילה המאושר בחייהם לסיוט בלתי צפוי.