mako
פרסומת

מחליא: ילדים הרגו אריות והצטלמו איתם

אב שלקח את שני ילדיו הקטנים למסע ציד באפריקה, העלה תמונות מזעזעות בהן נראים הילדים אוחזים ברובים לצד גופות האריות שהרגו. הרשת ואירגוני זכויות בעלי חיים מזדעקים, ובצדק

פורסם:
ילד צד אריה
ילד צד אריה | צילום: טוויטר
הקישור הועתק

אלן טרפלי, אב לשני בנים בני 9 ו-7 מאינדיאנה, עורר סערה עצומה לאחר שהעלה לחשבון הטוויטר שלו תמונות של ילדיו מהספארי באפריקה בה הם נראים אוחזים ברובי ציד לצד גופות אריות שככל הנראה הרגו בעצמם. ארגונים המתנגדים לציד מיהרו לגנות את התמונות ותיארו אותן כ'מחליאות', וחשבון הטוויטר של טרפלי הוצף בתגובות נזעמות. מאז הוא כבר הספיק להוריד אותן.

ילד צד אריה
"ילדי בן ה-7 עם האריה הראשון שלו" | צילום: טוויטר

התמונות התגלו לראשונה בדף פייסבוק של קבוצת ציד תחת הכותרת "האב יכול להיות גאה". דוברת הארגון "אנחנו לא נשקוט לגבי ציידים" (WWNBSAH) מסרה שדאגתם העיקרית היא הילדים שהופכים אפתיים להרג חסר תכלית של בעלי חיים. "הציידים טוענים שזה נושא שצריך לעלות לדיון. מבחינתו הדבר היחיד במשפט הזה היא המילה 'די'".

ילד צד אריה
הרג חסר תכלית | צילום: טוויטר

טרפלי טרם הגיב בפומבי על הסערה שגרמו התמונות, שבועות ספורים אחרי ההרג המושמץ של ססיל האריה מזימבבואה שזכה לסיקור תקשורתי נרחב. נדמה שרוחות של שינוי נושבות באפריקה בעקבות לחץ עולמי מאסיבי לדה-לגיטימציה של ציד בעלי חיים ואנו מקווים שהרג חסר תכלית זה יעבור מן העולם במהרה.