חוזרים ללימודים עם מזג אוויר נעים: ללא גלי חום וללא הפתעות
ה-1 בספטמבר ייפתח עם טמפרטורות רגילות לעונה. השירות המטאורולוגי צופה שמיים מעוננים חלקית עד בהירים ברוב חלקי הארץ, עם טמפרטורות שנעות בין 29 מעלות בירושלים וחיפה ל-39 מעלות באילת

1 בספטמבר כאן בשעה הטובה והיום הראשון ללימודים צפוי להיות נעים עם טמפרטורות רגילות לעונה. ברוב האזורים יהיה מעונן חלקית עד בהיר לאורך כל שעות היום. לאורך כל השבוע צפוי מזג האוויר נוח.
הטמפרטורות החזויות ברחבי הארץ: 32 מעלות בקריית שמונה, 34 מעלות בטבריה, 29 מעלות בחיפה, 29 מעלות בתל אביב, 31 מעלות במודיעין, 29 מעלות בירושלים, 29 מעלות באשקלון, 33 מעלות בבאר שבע, 30 מעלות במצפה רמון ו-39 מעלות באילת.
אתמול פרסם השירות המטאורולוגי סיכום ראשוני של חודשי הקיץ העיקריים ממנו עולה שבהמשך למגמה בשנים האחרונות, גם קיץ 2025 (מה-21 ביוני עד ה-30 באוגוסט) היה חם מהממוצע של 30 השנים האחרונות. כל שלושת החודשים האחרונים היו חמים מהממוצע, אך העליה הגדולה של הממוצע נובעת מאוגוסט לא שגרתי שהיה חם מהממוצע במעלה וחצי ואף יותר בעיקר בשל גל החום הנדיר והממושך שפקד אותנו בהרים ופנים הארץ שהיה הקשה ביותר בהיבטי משכו ועומסי החום מאז החלו המדידות.
התחזית בהמשך השבוע
שלישי:
ללא שינוי במזג האוויר.
רביעי:
ללא שינוי במזג האוויר.