אחרי היורה: שבוע נעים ונוח, עם סיכוי ממשי לטפטוף ביום כיפור
מזג האוויר השבוע ימשיך את רוח התקופה עם טמפרטורות רגילות לעונה, בלי גלי חום או משקעים מיוחדים. עיקר העניין הוא כמובן ברביעי-חמישי הקרובים, יום כיפור, אז צפוי להיות נוח, עם סיכוי לגשם בצפון ובמרכז הארץ. כל הפרטים

אחרי היורה של עונת 25-26, רגע אחרי ראש השנה, כזה שהביא איתו כמות נכבדת של משקעים באזורים שונים - הפנים כעת למזג האוויר ביום כיפור שיחול בימים רביעי וחמישי הקרובים.
על פי התחזית הנוכחית, שכזכור יכולה תמיד להשתנות לכאן או לכאן ברגע האחרון, מזג האוויר ביום רביעי בשעות הערב צפוי להיות נוח, עם סיכוי לגשם בצפון ובמרכז הארץ.
ביום חמישי מזג האוויר יהיה מעונן חלקית עד בהיר עם עלייה קלה בטמפרטורות, בעיקר בפנים הארץ ובהרים.
תחזית מזג האוויר לשבוע הקרוב
יום ראשון:
מזג האוויר יהיה בהיר עם התחממות קלה נוספת וירידה בלחות. הטמפרטורות יהיו מעט גבוהות מהרגיל לעונה בעיקר בהרים ובפנים הארץ. לאורך מישור החוף יהיה חם ולח.
יום שני:
מזג האוויר יהיה בהיר עד מעונן חלקית. תחול ירידה בטמפרטורות והקלה בעומס החום.
יום שלישי:
יהיה מעונן חלקית עם ירידה בטמפרטורות בעיקר בהרים ויעשה נוח לעונה. מהערב ייתכן טפטוף בצפון הארץ.
יהיה מעונן חלקית עם טמפרטורות מעט נמוכות מהרגיל לעונה בפנים הארץ ובהרים. ייתכן טפטוף בצפון הארץ ובמרכזה.
יום חמישי:
מזג האוויר יהיה מעונן חלקית עד בהיר עם עלייה קלה בטמפרטורות, בעיקר בפנים הארץ ובהרים. בשעות הבוקר ייתכן טפטוף בצפון הארץ ובמרכזה.