mako
פרסומת

הקרפדה הזו ניסתה לבלוע ארוחה מעט גדולה מדי

למרבה ההפתעה, העטלף שאת הכנפיים שלו הקרפדה לא הצליחה להכניס לפיה, שרד את החוויה הלא-נעימה ואחרי זמן לא קצר הוא השתחרר ועף משם

פורסם:
צפרדע מנסה לאכול עטלף
צילום: huffingtonpost.com
הקישור הועתק

קרפדת הקנים מגיעה לאורך ממוצע של 10-15 סנטימטרים ולפעמים אפילו יותר, אבל הפעם הקרפדה הזו בפארק הלאומי קרוס דה אמוטפה שבפרו ניסתה לזלול ארוחה גדולה מדי אפילו למידותיה.

צפרדע מנסה לאכול עטלף
צילום: huffingtonpost.com

היא צולמה על ידי שומר בפארק, שחשב בתחילה שהוא גילה איזה זן חדש או מוטציה מסתורית. לדברי השומר, שצילם את הקרפדה הגרגרנית, היא נאבקה עם עטלף זמן רב ולבסוף ויתרה וירקה אותו.

את התמונה פרסם פיל טורס בבלוג של חברת הטיולים המוציאה משלחות ליער הגשם ותחת התמונה ציין טורס כי הקרפדה הזו ידועה כאופורטוניסטית אבל הפעם היא נתנה ביס בטרף קצת גדול מדי.

ככל הנראה העטלף היה קרוב לקרקע, או שהוא עף ישירות לתוך פיה הפעור, ולמרבה ההפתעה, העטלף התאושש ועף משם בחיים אחרי המאבק הארוך. "אנחנו נתקלים בהרבה דברים מוזרים ביערות הגשם הפרואנים, אבל זה בקלות המוזר שבהם", סיכם טורס.