mako
פרסומת

האם גיאולוג מצא הוכחה להתרסקות העב"ם ברוזוול?

פראנק קימבלר, חוקר פעילויות עב"מים אמריקאי, טוען שהוא מצא דבר מדהים קבור באדמת המדבריות של ניו מקסיקו. אחרי 8 שנים של מחקר מפרך, הוא סבור שהוא הצליח לעשות צעד משמעותי בהוכחת ההתרסקות של העב"ם המיתולוגי מלפני 70 שנה

פורסם:
הקישור הועתק

קהילת הקונספירטורים בהיסטריה, לאחר שמדען אמריקאי טען שמצא חתיכה מן החללית שהתרסקה ברוזוול לפני יותר מ-70 שנה.

פראנק קימבלר, גיאולוג במקצועו ומתמחה במוזיאון הבינלאומי לעב"מים ברוזוול, הדהים את קהילת ציידי החייזרים כאשר טען שמצא חלק מן החללית שהתרסקה במדבריות ניו מקסיקו בשנת 47'.

על פי הדיווחים, קימבלר מבקר מדי יום באתר ההתרסקות ומחפש הוכחות מוחשיות לכך שהעב"ם המיתולוגי התרסק באזור. 8 שנים חלפו מאז שהוא התחיל את המחקר שלו וכעת, הוא מדווח על ממצא מסתורי: 20 חלקיקי מתכת קטנטנים אשר מקורם "מחוץ לכדור הארץ".

בראיון לכתבי ערוץ החדשות News 13, קימבלר מספר על המחקר שלו באזור. "התחלתי לחפש ראיות להתרסקות בכל האזור", הוא מספר. "כשאתה קורא סיפורים על רוזוול ועל אנשים שמצאו חפצים באזור, קשה שלא להיות פראנואיד. חלק מן המתכות שמצאתי נבדקו במעבדה ומוצאם הוא ככל הנראה לא מכאן".

כלי התקשורת המקומיים מדווחים כי קימבלר הגיש בקשה לרשות המקרקעין של ארה"ב לשמור על המתכות. בתגובה, הרשות אישרה לו לשמור אותן אצלו - מה שדי מעורר ספק לגבי המקור שלהן. בנוסף, קשה להאמין לאדם שכל תכליית חייו היא למצוא הוכחה להתרסקות ברוזוול, לא?

בכל אופן, בהמשך הריאיון, קימבלר סיפר שהוא מתכוון להמשיך לחפש הוכחות לכך שעב"ם אכן התרסק במדבריות של ניו מקסיקו – ועל זה נאמר: 'שיהיה לך בהצלחה'.