mako
פרסומת

איך הופכים בירה לקרח בפחות משנייה? צפו

די מאתגר ליהנות מבירה קרה בטמפרטורות הנמוכות של רוסיה, אבל הרבה יותר קשה לשתות אותה כשהיא קופאת אחרי שלוק אחד

פורסם:
בירה בסיביר
הקישור הועתק
בירה בסיביר

אומרים שהרוסים יודעים לשתות. יכול להיות שזה בגלל שהם חייבים לסיים את המשקה שלהם מהר? הצעיר הבא צולם על ידי חבריו מנסה להתענג על בירה בקור המקפיא של הרי סיביר, אבל נוכח לדעת שמדובר באתגר לא קטן כשהיא הפכה בתוך שנייה אחת לברד סמיך ועסיסי.

למרות שזה נראה מוזר וקשה להאמין למראה העיניים, אבל הפיכת נוזל לקרח ברגע אחד היא תופעה טבעית שתוכלו ליצור אותה בעצמכם. מנערים בקבוק משקה תוסס כשהוא סגור בטמפרטורת החדר, ורצוי חזק ככל האפשר כדי ליצור לחץ פנימי גבוה של גז. מניחים במקרר לשעתיים ושולפים אותו כשהוא על סף  קיפאון, אך לא קפוא לחלוטין. לסיום, פותחים מעט את המכסה והופכים את הנוזל. בתוך רגע כבר תוכלו ליהנות מבירת הברד החדשה שלכם.