ג׳נטלמן: תנין קפץ לבריכה והוא השאיר את חברתו מאחור
מצלמות האבטחה במלון בקתות בזימבבואה לכדו תקרית מביכה ומבהילה במיוחד: אל תוך הבריכה בה שחו זוג נופשים, קפץ לפתע תנין. הגבר שכח הכל והשאיר את זוגתו לבדה עם התנין
פורסם:

ערכה של אהבת אמת נמדד במצבי קיצון - אתה יכול לקחת את זוגתך לטיול בספארי, ולבקתת נופש מפנקת עם בריכה, אך האם גם תציל אותה מתנין שיקפוץ לפתע לביקור? מצלמות האבטחה בבקתת נופש שכזו בזימבבואה לכדו תקרית שככל הנראה גרמה לזוג המצולם בה להיפרד, או לפחות לעשות חושבים. הזוג ששהה בבריכה בשעת לילה, נבהלו כהוגן כשתנין באורך 1.8 קפץ אל הבריכה.
הגבר נמלט מיד וקפץ החוצה, משאיר את זוגתו להדוף לבדה את הזוחל הטורף. בעוד התנין מנסה לנשוך אותה, הגבר התעשת וניסה למשוך את תשומת ליבו של התנין מהצד, מספיק זמן בשביל שהאישה תצליח להימלט. הרשת כמובן הכתירה את הגבר כ״דוש השנה״.
(מקור)
מצאתם טעות לשון?