mako
פרסומת

צפו: קפץ אל כלוב האריות וחולץ במצב קשה

האיש התמהוני, המוכר למשטרת ברצלונה, החליט לטפס מעבר לגדר המפרידה בינו לבין כמה אריות רעבים, הכול לעיני התיירים ההמומים בגן החיות. הוא חולץ לאחר חצי שעה חבול ופצוע

פורסם:
הקישור הועתק

רק משוגע היה עושה את מה שהאיש הזה עשה. אדם נותר עם פציעות קשות לאחר שקפץ לתוך מתחם האריות בגן החיות של ברצלונה. לבוש במדי הסוואה צבאיים, האיש טיפס על הגדר וכעבור כמה שניות אחד האריות תפס אותו והשליך אותו על הרצפה. בן ה-45 חולץ כחצי שעה מאוחר יותר, כשהוא מכוסה בשריטות וסימני נשיכה. הוא נלקח לבית החולים שם הוא נשאר במצב קשה אך יצא מסכנת חיים.

קפץ לכלוב אריות
שכח שם את התיק | צילום: Demotix
קפץ לכלוב אריות
רגעי החילוץ | צילום: Demotix

האיש טיפס על הגדר בעוד תיירים מבוהלים צפו במתרחש. לאחר כ-30 דקות הגיע צוות חילוץ שנלחם בבעלי החיים בעזרת צינורות כיבוי אש, איתם התיזו על האריות.

על פי דיווחים מקומיים, האיש, בשם על ידי חוסטו חוסה, הוא מפגין ניאו-נאצי. הוא נעצר בחודש שעבר במרכז העיר לאחר שתלה כרזות מעוטרות בצלבי קרס על בניין 'קאזה מילה' המפורסם במחאה נגד הפלות. לא ידוע אם האירוע בגן החיות היה הפגנה, אם כי מכבי האש הסבירו כי איש לא יכול להיכנס למתחם בטעות, "מערכת הבטיחות במקום אינה מאפשרת לאדם ליפול למתחם. זה לא יכול להיות במקרה", אמר הקטור קרמונה ממכבי האש. תהיה סיבתו אשר תהיה, את המחיר על הנועזות/טיפשות שלו, הוא שילם.

קפץ לכלוב אריות
מבריחים את האריות | צילום: יוטיוב
פרסומת
קפץ לכלוב אריות
אריה אחרי מלחמת מים | צילום: Demotix