mako
פרסומת

אצבעות עמוקות מטוגנות: מכניס יד לשמן רותח ב-200 מעלות

כבר 25 שנים מושך שף את הקהל בזכות אטרקציה מיוחדת: טיגון דגים בידיים חשופות. באופן מפתיע, הוא לא סובל או נפצע מכוויות, ומקווה שהבנים שלו יירשו את העסק - וגם את השיטה

פורסם:
אצבעות עמוקות מטוגנות
צילום: dailymail.co.uk
הקישור הועתק
אצבעות עמוקות מטוגנות
צילום: dailymail.co.uk

לא תמצאו אטרקציה כזו בכל מסעדה: יותר ממאה קילוגרמים של דגים מטגן פרם סינגה בכל יום במסעדה שלו בהודו. כל אחד מהם הוא שולף בידיים חשופות מתוך סיר מלא בשמן רותח. דוכן האוכל, שממוקם בדלהי העתיקה, פועל כבר 25 שנים - אולם סינגה נשבע שמעולם לא סבל מכוויות, שלפוחיות או תופעות לוואי אחרות. 

בן ה-65 טובל את ידיו בפיילה המבעבעת לעיתים עד ל-200 מעלות צלזיוס. "ניסיתי לשים את היד שלי פעם אחת בשמן החם, וראיתי שלא קרה כלום אז עשיתי זאת שוב. די מהר הבנתי ששמן חם לא עושה לי שום דבר רע. כולם רוצים להתנסות באתגר, אבל רק לי יש אומץ".

טכניקת הדגים המטוגנים של סינג זיכו את המקום באוהדי רבים, ובמשך השנים משכו אליו מבקרים מרחוק. כעת, כשהעסק משגשג, מתכוונים שני בניו לרשת ואף להרחיב אותו. האם הם ישמרו על המסורת המוזרה? לפי סינגה, "הכל עניין של אימון. אם הם ינסו הם יצליחו, הם יגיעו לשם".