האם זה הפורץ הכי שלומיאל בעולם?
הוא הגיע עם המכנסיים הכי בולטים שיש לזירת הפשע, חשף את פניו רגע לפני שחזר עם גרביון על הראש, התייאש אחרי ניסיון אחד לנפץ את הזגוגית ומעד כשניסה להימלט למרות שאף אחד לא רדף אחריו. לפחות הוא הצליח לגנוב את ההצגה


משטרת העיר רדינג בקליפורניה (ארה"ב) פרסמה תיעוד ממצלמת אבטחה של חנות מכולת, במטרה להיעזר בציבור ללכוד את הפורץ השלומיאל, שכנראה לא ממש תכנן את הפשע עד הרגע שבו הוא חלף על פני חלון הראווה של החנות.
בתיעוד ניתן להבחין בבירור בפניו של החשוד, אבל זה לא פשוט לנוכח המכנסיים הצעקניים שהוא לבש ומשכו את רוב תשומת הלב.
הוא תועד מציץ לתוך החנות וחוזר אחרי כמה רגעים עם גרביון על פניו כשהמכנסיים עדיין מסגירים את זהותו. לאחר מכן השליך גיבורנו אבן וסדק את הזגוגית שלא התנפצה, התחרט ונמלט מהמקום, לא לפני שהוא מעד בצורה שבפני עצמה מצדיקה סרטון ביוטיוב.
המשטרה מעריכה כי החשוד שוקל יותר מ-150 קילוגרמים וגובהו כ-1.65 מטרים. לדברי קנת פרימר בעל החנות, הוא לא התרגז אחרי שסקר את מצלמת האבטחה לגלות מי השחית את העסק שלו, והיה משועשע לגלות שהוא נפל קורבן לאחד הפושעים המטומטמים בעולם: "אני חושב שאנחנו מאוד ברי מזל שהוא לא היה כל כך אינטליגנט", הוא סיכם.
(מקור)