mako
פרסומת

חברו הטוב של האגם: הכירו את הכלבה הצוללנית

מולי הטריירית אוהבת לרכוב על אופנוע עם הבעלים שלה ולצאת לטיולי טרקטורונים, וכעת לכלבה החמודה וחובבת האתגרים יש תחביב חדש - צלילה מתחת למים בצוללת

פורסם:
הקישור הועתק

כריס גארנר נהנה לבלות בצוללת שלו אבל כדי שהמסעות במים יהיו מושלמים הוא לא שוכח להביא איתו את חברתו הטובה ביותר - טריירית היילנד לבנה (וסט היילנד וייט טרייר) חמודה העונה לשם מולי.

מולי הכלבה הצוללנית
מולי הכלבה הצוללנית | צילום: metro.co.uk

"מולי הייתה איתי בכל צעד ושעל בדרך", מספר הממציא בן ה-59. "היא הייתה שם מהיום הראשון במפעל. תמיד אמרתי לה שאקח אותה איתי ברגע שהעבודה תסתיים והיא הייתה מכשכשת בזנבה בתגובה".

"אי אפשר להפריד בינינו", הוא אומר. "לא משנה מה אני עושה - היא נמצאת שם והיא ממש מכורה לאנדרנלין. לפעמים היא גם מצטרפת אליי לרכיבה על האופנוע ולטיולי טרקטורונים, אז זו הזדמנות מעולה עבורה לעשות משהו שונה".

מולי הכלבה הצוללנית
מולי הכלבה הצוללנית | צילום: metro.co.uk

גארנר בנה את הצוללת אחרי מפגש קרוב עם כריש כשהיה בחופשה בפורטוגל לפני 25 שנה. "הייתי במרחק של כחצי מייל מהחוף ושחיתי גב כשלפתע הרגשתי שאני לא לבד", הוא מספר. "הסתובבתי לראות במה מדובר כשלפתע נפגעתי וחשבתי מיד שאני מת. "מפוחד למוות, שחיתי הכי מהיר שיכולתי לחוף והחלטתי אז לבנות את הצוללת".

גארנר השקיע בסביבות 35,000 שעות בבניית כלי השיט והשקיע בו כ-750,000 ליש"ט (כ-4.6 מיליון שקלים). שני אנשים (או איש וכלב) יכולים ליהנות בתוך הצוללת מנוף תת-ימי של 360 מעלות ולצלול קלות לעומק של 1.2 מטרים.