במעבדה של פרנקנשטיין: הצצה לבית חולים וטרינרי נטוש ומטריד במיוחד
כבר שני עשורים שהמעבדה ששימשה פעם להצלת בעלי חיים עומדת שוממת ומבעיתה. מלאה בצנצנות של איברים משומרים וגופות של חולדות מנותחות, היא נראית יותר כמו משכנו של מדען מטורף

עם חלקי חתולים משומרים, ראשי חזירים וחולדות מנותחות, אפשר לחשוב שמדובר במעבדה של ד"ר פרנקנשטיין המנסה לרקוח מפלצת מאיברים קטועים, אבל המקום המצמרר הזה הוא בעצם בית הספר הווטרינרי "אנדרלכט" בבריסל שבלגיה, העומד נטוש למעלה משני עשורים.

מעבדת האימה עומדת שוממת מאז שנת 1990, ומלאה בדגימות אנטומיות ובשרידי בעלי חיים ששומרו בצנצנות פורמלין צהבהבות. בקרוב יוסב המבנה לבניין עם דירות יוקרה אבל כרגע לא נראה שמישהו היה באמת רוצה לגור שם.
הבניין כולו עוצב בתחילת המאה ה-19 בסגנון הניאו-רנסנס, ובשנת 1969 הוקצה לטובת אוניברסיטת ליאז'. כשמביטים בתמונות, קשה לתפוס שהמקום המבעית שימש פעם להצלת חיים.







(מקור)