mako
פרסומת

שיא: הכי הרבה אנשים שמשחקים גולף בעירום

כשלושים אנגלים חסרי מעצורים, וכנראה בעלי עמידות מיוחדת לקור, השילו מעליהם את בגדי היום-יום כדי לקבוע שיא גינס מיותר לחלוטין. לפחות המטרה הייתה טובה

פורסם:
הקישור הועתק

אחד השיאים המיותרים והמטופשים ביותר נקבע לכאורה השבוע במחוז אסקס (אנגליה) - הכי הרבה אנשים שמשחקים מיני-גולף בעירום בבת אחת. חבורת האנגלים המשוחררת התפשטה בקור ושיחקה 18 גומות בפארק השעשועים "אי ההרפתקאות" (Adventure Island) בטיילת של עיירת הנופש סאות'הנד-על-הים. (בי.בי.סי, אקזמינר)

מיני גולף בעירום
הסיכוי לתאונות גדל בעשרות אחוזים | צילום: examiner.com

כרגע השיא לא רשמי מאחר ובספר השיאים של גינס טרם העניקו את חסותם למאבק העיקש של אותם אנשים בשיעמום של החיים המודרניים. "היה מעניין לראות אותם מתכופפים להרים את הכדורים", אמרה מתאמת האירוע, טרייסי ג'ונס. "היה די קריר שם הבוקר אבל אנשים זרמו,התפשטו והחלו לשחק גולף כמתוכנן".

לדברי ג'ונס הם היו צריכים מינימום 30 שחקני גולף אמיצים ועמידים לקור כדי לקבוע את השיא הרשמי של גינס ואנשים התאספו מכל המחוז כדי לקחת חלק באירוע שהתקיים, בהתאם למסורת האנגלית, הרחק מהציבור הרחב וחלש הלב. בהתאם למסורת אנגלית נוספת, באירוע הצליחו לגייס 3,000 ליש"ט (17,761 שקלים) לטובת המלחמה בסרטן הערמונית.

בין המשתתפים היו גם כמה חובבי עירום ושיאי גינס ותיקים ששברו לפני כשנתיים את שיא העולם במספר האנשים העירומים הרב ביותר על רכבת הרים - שיא שנשבר באותו פארק שעשועים בדיוק.

מיני גולף בעירום
תודו שלא לא חשבתם שהגיעו גם נשים | צילום: examiner.com
מיני גולף בעירום
גם הם לא האמינו שיהיו נשים | צילום: examiner.com
פרסומת
מיני גולף בעירום
התערבות זו התערבות - את חייבת להוריד את הגרביים | צילום: examiner.com