ערימות הסלט בסין

לפחות בעיני עצמנו, ישראלים נחשבים לעם שיודע לנצל עד הסוף את מה שנותנים לו, בין אם מדובר במגבת "למזכרת" מבית המלון, שמיכה ממטוס או מאפרה חדשה בחינם משולחן בבר. אבל מתברר שאנחנו ממש חלשים בכל מה שנוגע להנדסת מזון בצלחת.

רשת המסעדות העולמית "פיצה האט" החליטה לבטל את דלפקי ההגשה העצמית בסניפים בסין, לאחר שהניסיון שלה להילחם במבריחי סלטים עלה לה יותר מדי כסף, להערכתה. אבל הסינים לא פראיירים ובמהרה התפתחה תרבות שלמה של העמסת מזון יצירתית לגובה.

רוצים עוד הרבה סיפורים מעניינים, מרגשים ומטורפים? תנו לייק בפייסבוק

לפני כמה שנים שילבה הרשת, כחלק ממתיחת פנים היקפית שערכה בתפריט, דלפקי הגשה עצמית המכילים פירות וירקות. בניגוד לסניפים הנדיבים יחסית שמיקמה ברחבי בריטניה וארה"ב, תושבי המזרח הרחוק הונחו למלא את הצלחת מבר הסלטים פעם אחת בלבד.

כפי שניתן לראות, מערומי הסלט יצירתיים ומסובכים לבנייה, מזכירים יותר פרויקטים שאפתניים מלגו מצלחת שהוכנה לבד במסעדה. העסק הפך במהרה לתחביב משותף, כשתמונות של המגדלים המפוארים שטפו את הרשת ואתגרו את הסועדים להציב רף עשיר וערימה גבוהה יותר.

לפי הטיפים, שניתן למצוא באינטרנט, הסוד הוא יצירת בסיס חזק של ירקות קשיחים כמו גזר, מלפפונים וקרוטונים. "פיצה האט" הודיעה כי תוסיף לספק את השירות בכמה סניפים במדינה, בעיקר באזור בייג'ין.

ערימות הסלט בסין

ערימות הסלט בסין
ערימות הסלט בסין
ערימות הסלט בסין
ערימות הסלט בסין
ערימות הסלט בסין
ערימות הסלט בסין

ערימות הסלט בסין

(מקור)