mako
פרסומת

אוכלים ככל יכולתם: הסינים עוקצים את הבופה ומעמיסים מגדלי סלטים

ברשת המסעדות "פיצה האט" האמינו שהגבלת כמות הירקות לכל סועד סיני תחסוך להם כסף. אבל זה רק גרם ללקוחות לנצל את הביקור היחיד בבופה כדי להעמיס פירות וירקות במגדלים גבוהים ומעוצבים להפליא

קרן לויתן
היקס
פורסם:
ערימות הסלט בסין
הקישור הועתק
ערימות הסלט בסין

לפחות בעיני עצמנו, ישראלים נחשבים לעם שיודע לנצל עד הסוף את מה שנותנים לו, בין אם מדובר במגבת "למזכרת" מבית המלון, שמיכה ממטוס או מאפרה חדשה בחינם משולחן בבר. אבל מתברר שאנחנו ממש חלשים בכל מה שנוגע להנדסת מזון בצלחת.

רשת המסעדות העולמית "פיצה האט" החליטה לבטל את דלפקי ההגשה העצמית בסניפים בסין, לאחר שהניסיון שלה להילחם במבריחי סלטים עלה לה יותר מדי כסף, להערכתה. אבל הסינים לא פראיירים ובמהרה התפתחה תרבות שלמה של העמסת מזון יצירתית לגובה.

לפני כמה שנים שילבה הרשת, כחלק ממתיחת פנים היקפית שערכה בתפריט, דלפקי הגשה עצמית המכילים פירות וירקות. בניגוד לסניפים הנדיבים יחסית שמיקמה ברחבי בריטניה וארה"ב, תושבי המזרח הרחוק הונחו למלא את הצלחת מבר הסלטים פעם אחת בלבד.

כפי שניתן לראות, מערומי הסלט יצירתיים ומסובכים לבנייה, מזכירים יותר פרויקטים שאפתניים מלגו מצלחת שהוכנה לבד במסעדה. העסק הפך במהרה לתחביב משותף, כשתמונות של המגדלים המפוארים שטפו את הרשת ואתגרו את הסועדים להציב רף עשיר וערימה גבוהה יותר.

פרסומת

לפי הטיפים, שניתן למצוא באינטרנט, הסוד הוא יצירת בסיס חזק של ירקות קשיחים כמו גזר, מלפפונים וקרוטונים. "פיצה האט" הודיעה כי תוסיף לספק את השירות בכמה סניפים במדינה, בעיקר באזור בייג'ין.

ערימות הסלט בסין

ערימות הסלט בסין

ערימות הסלט בסין
פרסומת

ערימות הסלט בסין

ערימות הסלט בסין

ערימות הסלט בסין
פרסומת

ערימות הסלט בסין

ערימות הסלט בסין