mako
פרסומת

תקפה את בן זוגה עם אקדח כי "השאיר אותה לא מסופקת במיטה"

לא מעט נשים מתלוננות שבן הזוג שלהן מגיע לקו הסיום לפניהן, ומשאיר אותן לבד במערכה. בחורה אחת בפלורידה בשם רייצ'ל גונזלס, קמה והחליטה לעשות לזה סוף. מתברר שגונזלס גם לא היחידה בפלורידה שאת הסקס היא גומרת במעצר

ניר סלונים
היקס
פורסם:
רייצ'ל גונזלס
רייצ'ל גונזלס | צילום: צילום מסך daily mail, Daily Mail
הקישור הועתק

רייצ'ל גונזלס
רייצ'ל גונזלס | צילום: צילום מסך daily mail, Daily Mail

הזוג קיים יחסי מין אחר הצהריים בביתם בפלורידה, דייויס טען בפני חוקרי המשטרה, ואחרי שהוא הגיע לשיאו, גונזלס התעצבנה והחלה לשרוט אותו ולהכות בו עם אקדח.

דו"ח המשטרה קבע כי לדייויס אכן היו שריטות ליד העין וליד האף. דייויס גם סיפר לחוקרים כי לגונזלס יש עניינים לא פתורים מעברה, ושלעיתים קרובות היא "יוצאת" עליו. בדו"ח המשטרה צוין גם שהאלכוהול שנמצא בגופה יכול היה להוות גורם בתקיפה. על פי הדו"ח, היא לא שיתפה פעולה עם השוטרים שהגיעו לביתם ופעלה בכוחניות בעת מעצרה.  

אריק דייויס
אריק דייויס | צילום: צילום מסך daily mail, Daily Mail

מסתבר שזו לא הפעם הראשונה שיחסי מין הובילו לאלימות במדינת פלורידה: בחודש ספטמבר האחרון, אישה נעצרה לאחר ששלפה אקדח על גבר בזמן שקיימו יחסים במכונית נוסעת. ואם זה לא מספיק, מוקדם יותר באותו חודש, זוג נשוי החליט להתנסות בשלישייה, רק שזו השתבשה והסתיימה בירי ובצוות ימ"מ שמקיף את הבית.