החום של אריזונה: טיקטוקר צלה סטייק במכונית שלו
ג'ו בראון ניצל את גל החום במדינה וצלה את נתח הבשר, כשבתוך רכבו נמדד חום של יותר מ-100 מעלות. הוא תיעד את התהליך בסדרת סרטונים בחשבון הטיקטוק שלו, אבל רבים מהגולשים התייחסו דווקא להערה אחת שלו על מידת העשייה

"מדהים לראות מה אפשר לעשות בחום של אריזונה": טיקטוקר אמריקאי הדהים את העוקבים שלו בשבוע שעבר, כשניצל את גל החום באזור שלו כדי לצלות סטייק במכוניתו. בסדרת סרטונים שהפכו לוויראליים, אפשר לראות את ג'ו בראון מכניס את נתח הבשר אל תוך מכוניתו כשבחוץ יותר מ-40 מעלות.
"היום אנחנו נבדוק אם המכונית שלי מספיק חמה כדי לבשל סטייק בחום של אריזונה", אמר בראון בסרטון. "אני אשאיר אותו במכונית שלי למשך כמה שעות, שם הטמפרטורה כרגע היא 105 מעלות. אני אחזור מאוחר יותר כדי לראות אם יצא לנו סטייק וול דאן". בסרטון ההמשך, אפשר לראות שהטיקטוקר אכן הצליח לבשל ברכב את נתח הבשר.
"מוקדם יותר השארתי סטייק במכונית שלי וכשחזרתי שעתיים לאחר מכן, היה בפנים ריח מצוין", אמר בראון. "סטייק זה המנה האהובה עליי והנתח הזה נראה כל כך טוב. מידת העשייה יצאה לי מדיום-רר, שזה קצת חי בשבילי אבל עדיין אכלתי את זה".
שני הסרטונים נצפו מאז 6.7 מיליון פעמים ברשת החברתית, גרפו 440 אלף לייקים ויותר מ-4,000 תגובות – חלקן מגולשים שביקרו את מידת העשייה המועדפת עליו. "אתה בוכה לי פה על זה שיצא לך מדיום-רר?", כתב אחד הגולשים. "מדיום-רר זה הכי טוב! אחרת כל הטעם נהרס". בינתיים, גולשים אחרים הטילו ספק בכך שהצליח לצלות סטייק במכונית שלו.
"105 מעלות זה קצת יותר מנקודת הרתיחה של מים – וזו הטמפרטורה שצלית איתה סטייק? לא מאמין לך", כתב אחד הגולשים. גולש אחר הוסיף: "אתם יודעים שהוא שם את זה בתנור שלו ואז מכניס למכונית, נכון? כל ההצגה הזו היא בשביל צפיות".
בראון התייחס לתחביב הביזארי שלו בשיחה עם כתבי רשת החדשות פוקס ניוז ואמר שהתחיל לבשל בשר במכוניתו עוד בקיץ שעבר. "בהתחלה הייתי מכין המבורגרים על הגג וחברים שלי לא היו מוכנים לגעת בזה", סיפר. "עכשיו כשזה בתוך המכונית וחם יותר, הם מוכנים לנסות את האוכל שאני מכין".
