mako
פרסומת

פתחה את דלת יציאת החירום במטוס – וקפצה

האישה חסרת הסבלנות החליטה שאין לה צורך במדרגות או שרוול או קרקע כלשהי, פתחה את דלת המטוס שנחת בשדה התעופה ביוסטון, טקסס וצנחה מגובה 5 מטרים. הגיוני

פורסם:
אין תמונה
הספיק לה
הקישור הועתק

גם אצלנו הקטע השנוא בטיסה, חוץ מהאימה המוחלטת שאנחנו חווים כשאנחנו באוויר, הוא התור המשתרך והאיטי ליציאה כשנוחתים. הצוואר בקבוק הזה יכול להוציא אדם מדעתו. וזה מה בטיסה 1892 של יונייטד איירליינס שנחתה מניו אורלינס בשדה התעופה יוסטון, טקסס, כשאישה אנונימית החליטה שאין לה כל עניין להישאר במיכל המתכת הזה, ושהיא חייבת לצאת מהמטוס עכשיו.

אין תמונה
משטרת הנמל בודקת ממצאים חשודים

היא פתחה את דלת החירום, עלתה על הכנף וקפצה אל הקרקע מגובה 5 מטרים. לאחר כמה רגעים, היא הצליחה לקום על רגליה והתחילה לרוץ אל עבר הטרמינל, אך לבסוף נעצרה והוכנסה לחקירה. הנוסעים במטוס סיפרו שהיא לא אמרה דבר לפני שביצעה את המהלך המשוגע. טרם נמסרו פרטים נוספים על זהות האישה או המניעים למעשיה.

אין תמונה
נעצרה כשרצה אל עבר הטרמינל