הו סנאפ! כבל נקרע במתקן שעשועים בעודו באוויר
האירוע המפחיד התרחש בפארק שעשועים בצרפת, כאשר כבל של רוגטקה ענקית נקרע בעודה באוויר ושני נוסעים מבוהלים בתוכה. ידענו שלא היינו צריכים לעלות על זה בטיול השנתי באילת
פורסם:
כיתה י"ב, אתם בטיול שנתי באילת, ערב חופשי, הורמונים, בלבול, חרדות. ואז אתם מגיעים למתקן הרוגטקה השטני בטיילת – כל הלחצים החברתיים מתנקזים לרגע האחד הזה שבו תבחנו אם יש לכם אומץ לעלות על המתקן ולהשתגר לחלל במהירות 200 קמ"ש, או שתצאו פחדנים ותאלצו להתמודד עם לעג ובושה עד סוף הטיול. עכשיו יש לכם תירוץ מצוין לא להתקרב למתקן הנוראי הזה בחיים – פשוט תראו לחבר'ה מהשכבה את הסרטון המלחיץ כאן למעלה.


התאונה המפחידה הזו קרתה בפארק שעושעים בקייפ ד'אג'ד שבצרפת, פחות מחודש מאירוע שהתרחש במתקן דומה בפארק בוויסקונסין. באירוע ההוא הכבל נקרע עוד לפני שהמתקן המריא לאוויר ובכך נמנע אסון קטלני. אך הפעם הכבל התנתק באמצע הנסיעה, והשליך את הכלוב העגול ואת שני נוסעיו ישירות לעמוד התומך של המתקן.
למזלם הרב האירוע הסתיים ברגל שבורה אחת של אחד הנוסעים (ובצילוק מנטלי לכל החיים כנראה), וכוחות החילוץ הצליחו להוריד אותם בבטחה לאחר שעה מפחידה בה התנדנדו באוויר. הפארק הסיר אחריותו מהמקרה וטען שמדובר בפגם בייצור. לא משנה מי אשם – אנחנו לא זזים מהדוכן נקניקיות!
(מקור)
מצאתם טעות לשון?