מתנה לחג הבא: תותח פופקורן אוטומטי
חברה לייצור פופקורן בארה"ב פיתחה מכשיר שמשגר את החטיף המלוח ישירות לתוך הפה של הדורש. נשמע איזוטרי? אנחנו דווקא מצאנו בגאדג'ט הזה יתרון משמעותי
ערן אזולאי
היקספורסם:


אנחנו חייבים להודות: עד עכשיו אנחנו לא לגמרי בטוחים אם מדובר בפרוייקט רציני או היתולי, אבל תותח הפופקורן של חברת "פופקורן אינדיאנה" הוא המכשיר מבוסס הקול הראשון בעולם שיודע לשגר תירס תפוח ישר לתוך הפה, לכל דורש שרק יגיד בקול את המילה "פופ". טוב, אולי צריך גם לזוז קצת.
רוצים פופקורן? רק תגידו
"פרוייקט הפופינטור" אולי נשמע מגוחך לחלוטין, אבל הנדסת האלקטרוניקה מאחורי המכשיר די מרשימה. לא די בזה שהוא מופעל על ידי קול ומגיב אליו בצורה אוטומטית, המכשיר מדמה בעזרת מערכת מיקרופונים את המרחב בו אתם נמצאים – ויורה את הפופקורן בדיוק אל המקור שהפיק את גלי הקול. כן, רק מי שבאמת אמר אני מקבל.

(מקור)
מצאתם טעות לשון?