mako
פרסומת

הייתם אוכלים את זה? ראשי תינוקות קריפיים משוקולד לבן

אומרים שאוכל צריך להיות לא רק טעים אלא גם נעים לעין, אבל עבור אנאבל ווטן, האופה והמעצבת הבריטית, כל הכיף הוא להכין ממתקים שלא הייתם מצפים למצוא בשום מקום. מקווים שלא הרסנו לכם את התיאבון

ערן אזולאי
היקס
פורסם:
ראשי תינוקות משוקולד לבן
צילום: huffingtonpost.com
הקישור הועתק

אם תשאלו את אנאבל דה ווטן, האופה, המעצבת הגרפית, הציירת והצלמת הבריטית, ראשי התינוקות האלה משוקולד לבן הוא רעיון מעולה, אבל כשגולשים לאתר האפייה שלה - "Conjurer's Kitchen" (מטבחה של חורשת מזימות, בתרגום חופשי) - אפשר להבין מאיפה מגיעה המשיכה שלה למאפים לא שגרתיים, כמו עוגות איברי גוף וקאפקייקס אימה.

"פשוט דמיינתי דמויות מתות, עם עיניים ועור חלביים במיוחד", היא מספרת. "יצרתי כפלים בתבניות כדי להשיג את המראה הרך והפגום. הייתי מודאגת מהביקורות ומאנשים שיגידו שזה בטעם רע, אבל בסופו של דבר זה רק שוקולד. אם מישהו לא אוהב את הצורה, הוא יכול לקנות חטיף מארס".

ראשי תינוקות משוקולד לבן
לא מגרה במיוחד | צילום: huffingtonpost.com
ראשי תינוקות משוקולד לבן
צילום: huffingtonpost.com