mako
פרסומת

על רקע כבוד המשפחה: עינו אדם וכרתו את איבר מינו

כלי התקשורת בלבנון מדווחים כי משפחתה של צעירה, שנמלטה עם אהוב לבה, הצליחו לגרור אותו למלכודת, עינו אותו, סירסו אותו והותירו אותו מתבוסס בדמו בכיכר העיירה

פורסם:
צפו בסיפורים המעניינים של 30.9 לאורך השנים
צילום: רויטרס
הקישור הועתק
צפו בסיפורים המעניינים של 30.9 לאורך השנים
קשה לתאר את הזוועה | צילום: רויטרס

לבנוני, שזוהה בכלי התקשורת במדינה בשם ראביח, התגלה פצוע ומסורס בכיכר המרכזית של העיירה בייסור, אחרי הלילה הקשה בחייו. חובשים הבהילו את בן ה-39 לבית החולים, כשחייו בסכנה, ולמרות שהוא שרד את המתקפה הקיצונית הוא לעולם לא יזכה לחיים נורמליים.

לפי הדיווחים, הוא ברח עם אהובתו רודינה, בניגוד לרצון משפחתה, וכשקרוביה גילו אותם יחד בעיירה סמוכה הם גררו אותם חזרה לבייסור, היכו אותו קשות, כרתו את איבר מינו והותירו אותו להתבוסס בדמו ברחוב כדי להשפיל אותו אפילו יותר.

הם הצליחו להוביל אותו למלכודת אחרי שביקשו ממנו להגיע לסולחה במסעדה, במהלכה משפחת הכלה הייתה אמורה לברך אותם ולשלוח אותם לדרכם, אבל אחרי הסעודה הם חטפו את ראביח, היכו אותו קשות ועינו אותו. לפי דיווחי הטלוויזיה בלבנון, המקרה עורר סערה גם בקרב הדרגים הפוליטיים, שגינו את התנהגות המשפחה.