דילר על ארבע: חתול הבריח מריחואנה לכלא
שומרים בבית סוהר במולדובה הבחינו בהתנהגות חשודה מצד חתול משוטט, ומצאו שתי שקיות של הסם בתוך קולר שענד על הצוואר. חשוד מכפר סמוך נעצר והובא לחקירה
מגזין קנאביס
היקספורסם:


מבריח סמים לא שגרתי: סוהרי בית הכלא שהבחינו בהתנהגות חשודה מצד חתול משוטט, בחנו את גופו ומצאו עליה שני שקיקים של מריחאונה. החשד התעורר לאחר שצפו בחתול חודר לשטח בית הסוהר דרך חור בגדר, ומשם ממשיך אל תוך בניין האסירים ושוב החוצה – כך מספר פעמים. לאחר חקירה נעצר אזרח מכפר קטן בסביבה, בחשד שהוא האחראי על העברת המריחואנה לכלא.
זו כמובן אינה הפעם הראשונה בה דיווחנו לכם על שיטות משוגעות ומקוריות במיוחד להבריח סמים. בחודש דצמבר בשנה שעברה חל מקרה דומה ובו ניסו אסירים להסליק לתאים הרואין באמצעות גופו של חתול. החודש יוני האחרון בוצע שימוש בחיה גם כדי להבריח טלפונים סלולריים, מטענים וסוללות ולבית הכלא.

מצאתם טעות לשון?