הברמן ניסה להרשים ושרף בטעות את פניו של הלקוח. צפו
מי היה מאמין שדרינק קטן על הבר יכול להיות כל כך מסוכן? המשטרה חוקרת ברמן רוסי לאחר שטריק מסיבות השתבש והמשקה הבוער שנמזג לפיו של לקוח העלה את פניו בלהבות. הברמן: "שנינו אשמים"


המסיבה הזו בעיר נובוסיבירסק שברוסיה יצאה משליטה מהר מדי: הברמן אלברט בייקוב, בן ה-34, רק רצה להרשים קצת את האורחים על הבר ביום ראשון שעבר בזכות פעלולי הקפצת בקבוקים והכנת משקאות מיוחדים. הוא ביקש מאלכסיי פונמרב בן ה-28 להטות את הראש לאחור כדי שיוכל למזוג לפיו אבסינת בוער ולא ציפה שפרצופו יהפוך ברגע לכדור אש.
"בדרך כלל אני מבצע את הפעלול עם ליקר סמבוקה אבל האורח שלנו בבר התעקש שאנסה אותו רק עם אבסינת", הוא סיפר. "ההשלכות, כמובן, היו מצערות". לדברי בייקוב, הוא ביצע את הפעלול עשרות פעמים בעבר. "זו לא הייתה רק אשמתי - הדגשתי בפניו שאסור לו לכסות את הפה עם היד וזו הסיבה שהמשקה נזל לכל עבר".
בתיעוד ניתן לשמוע כיצד חברתו של הלקוח חסר המזל, אנפיסה קירילוווה שגם צילמה את התקרית הביזארית, צורחת ברקע באימה. פונמרב נלקח לבית החולים, שם מיהרו הרופאים לטפל בכוויות, והוא מיהר להגיש תלונה במשטרה שאחריה תגיע כנראה גם תביעת פיצויים.
(מקור)