mako
פרסומת

רוצה להתחתן עם המחשב שלו בגלל סיבה ממש דוחה

מילא אם זה היה מאהבה, היינו מבינים. אבל כריס סווייר הגיש תביעה נגד מדינת טקסס שלא אפשרה לו להתחתן עם המקבוק שלו במחאה נגד נישואים חד-מיניים. מק-דוש!

היקס
פורסם:
כריס סוויר
כריס סוויר | צילום: fox17
הקישור הועתק

כבר חשבנו שיש לנו פה עוד איש תמהוני שהתאהב בחפץ, ונוכל להזדהות כמו תמיד. אבל לא, הוא סתם שמרן והומופוב ומדכא: כריס סווייר מטקסט הגיש תביעה כי המדינה אינה מאפשרת לו להינשא למחשב המקבוק שלו. דרך ההיגיון המעוות הזה הוא מנסה ליצור השוואה בין נישואים לחפץ ונישואים חד-מיניים, וכי לשניהם מגיע אותו יחס. בוז, סווייר!

מקבוק פרו
אמא, אבא, תכירו | צילום: אימג'בנק/GettyImages

"השאלה היא, האם יש צורך בחוקים ובמדיניות שמעודדים אורח חיים שכזה?", שאל סווייר את עצמו. "המדינה לא עושה לאף אחד טובות כשהיא מעודדת אנשים לחיות כך. אנחנו צריכים להגדיר את גבולות הנישואים".

התובע הכללי של טקסס - קן פקסטון, שדווקא מתנגד בעצמו לנישואים חד-מיניים - הגיש בקשה לביטול התיק. "הזכות להינשא למחשבך אינה על סדר היום המדיני, והיא לא מהווה עניין לציבור, או נטועה במורשת ההיסטורית של האומה", נימק התובע.

כריס סוויר
תמצא חיים | צילום: fox17

זאת לא הפעם הראשונה שסוויר מבקש להינשא למחשב שלו. בשנת 2014 הגיש תביעה דומה במדינת יוטה, וטען שהתאהב במחשב לאחר שמילא אותו בפורנו, ומצא שהוא יותר מספק מינית מכל מערכת יחסים אחרת שהייתה לו עם בני אדם.

גם אנחנו מאוהבים במקבוק אייר שלנו, ואם היינו רוצים להתחתן איתו זה היה מסיבות טהורות יותר. בקיצור, שחרר.