mako
פרסומת

טבולה תרד ורימונים

ד"ר נוף עתאמנה אסמעיל מסבירה ומדגימה איך מכינים סלט טאבולה מבוסס על קינואה עם תרד ורימונים - טעים ומכיל ברזל, נוגדי חימצון ומגוון מינרלים. כך מכינים

פורסם:
הקישור הועתק

מרכיבים:

  • צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור נענע
  • 3 בצלים ירוקים
  • צרור תרד
  • 3 לימונים, או יותר לפי הטעם
  • חצי כוס קינואה מבושלת
  • 1 רימון גדול
  • שליש כוס שמן זית
  • מלח

להגשה: עלי חסה אייסברג טריים

אופן ההכנה:

משרים את הקינואה בחצי כוס מים בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. בזמן הזה קוצצים את הפטרוזיליה הבצל הירוק התרד והנענע דק. מפרידים את הרימונים.

להרכבה: מערבבים את הבורגול עם הירקות הקצוצים והרימונים ומתבלים במלח, שמן ומיץ לימון ומסדרים על הצלחת לצד עלי חסה טריים.

מוגש כשירות לציבור בחסות חברת רוש פרמצבטיקה (ישראל) בע"מ.