טבולה תרד ורימונים
ד"ר נוף עתאמנה אסמעיל מסבירה ומדגימה איך מכינים סלט טאבולה מבוסס על קינואה עם תרד ורימונים - טעים ומכיל ברזל, נוגדי חימצון ומגוון מינרלים. כך מכינים
פורסם:
מרכיבים:
- צרור פטרוזיליה
- חצי צרור נענע
- 3 בצלים ירוקים
- צרור תרד
- 3 לימונים, או יותר לפי הטעם
- חצי כוס קינואה מבושלת
- 1 רימון גדול
- שליש כוס שמן זית
- מלח
להגשה: עלי חסה אייסברג טריים
אופן ההכנה:
משרים את הקינואה בחצי כוס מים בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. בזמן הזה קוצצים את הפטרוזיליה הבצל הירוק התרד והנענע דק. מפרידים את הרימונים.
להרכבה: מערבבים את הבורגול עם הירקות הקצוצים והרימונים ומתבלים במלח, שמן ומיץ לימון ומסדרים על הצלחת לצד עלי חסה טריים.
מוגש כשירות לציבור בחסות חברת רוש פרמצבטיקה (ישראל) בע"מ.
מצאתם טעות לשון?