סופלה שוקולד ואגוזי לוז ללא גלוטן
הבלוגרית שיינא גרשוביץ והמתכונאית יונית צוקרמן נפגשו במטבח, ויחד עם ליה בת ה-5 וחצי ואלכס בת ה-9, הכינו קינוח מתוק מפנק ונטול גלוטן מ-5 רכיבים בלבד
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
ל-12 יחידות
-
200 גרם שוקולד מריר אורגני שופרסל green
-
2 כפות חמאת אגוזי לוז
-
חצי כוס סוכר קוקוס שופרסל green
-
4 כפות קקאו
-
3 ביצים
להגשה
-
גלידת וניל
-
שוקולד מגורד
-
ממיסים שוקולד במיקרו למשך 2 דקות
-
מוציאים, מוסיפים 2 כפות ממרח חמאת אגוזי לוז ומערבבים היטב
-
מוסיפים את 3 הביצים וממשיכים לערבב
-
מחממים תנור ל190 מעלות. אופים 11 דקות על 190 מעלות
-
לפני ההגשה, מוסיפים כדור גלידה בצד ומגרדים מעל שוקולד

מצאתם טעות לשון?



