mako
פרסומת

עוגיות פיצוחים

מחפשים נשנוש טבעוני, נטול גלוטן וטעים בטירוף להכניס למשלוח המנות שלכם? קבלו מתכון קליל ומאוזן לעוגיות פיצוחים של מלכת המטבח יונית צוקרמן

יונית סולטן צוקרמן
פורסם:
עוגיות פיצוחים של יונית צוקרמן
צילום: יונית סולטן צוקרמן
הקישור הועתק

עוגיות פיצוחים מושלמות! קלות להכנה ומעולות למשלוח מנות. אין בהן הרבה סוכר ואין בכלל קמח כל ביס זה פיצוץ אחר של טעמים. הכי ממליצה לעשות עם כמה סוגי פיצוחים ואגוזים.

  • 400 גרם של מה שאתם אוהבים אני הלכתי על:
  • 100 גרם קוקוס
  • 100 גרם אגוזים
  • 50 גרם גרעיני חמניה
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 100 גרם אבקת שקדים
  • על כל 400 גרם תערובת פיצוחים /אגוזים שמים 2 חלבונים ורבע כוס סוכר חום green
  • כף סילאן green
  • כף מייפל green (מוסיף המון אבל לא חובה)

  1. מערבבים הכל יחד. יוצרים עיגולים מהעוגיות
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 12-14 דקות