mako
פרסומת

סלט לדרך של יונית צוקרמן

איך לוקחים איתנו סלט לטיול או לפיקניק בלי שיתעייף או ישפך? יונית צוקרמן עם הטיפים ומתכון לסלט פשוט וכיפי שתמיד בא בטוב

יונית סולטן צוקרמן
פורסם:
סלט לדרך
צילום: יונית סולטן צוקרמן
הקישור הועתק

צנצנות זכוכית עם מכסה זה חובה בהכנת סלט טרי לפיקניק. אנחנו לא רוצים לעייף את הסלט שלנו ולהטביע אותו ברוטב, אלא לוקחים סלט איתנו לדרך, תמיד עדיף ברב-פעמי כמובן, ובצד - צנצנת שממלאים ברוטב ורגע לפני ההגשה משקשקים, מערבבים ומוזגים!

תחושה של סלט ביתי וטעים גם בטבע.

  • שקית קטנה של עלים ירוקים 

  • בצל סגול פרוס 

  • מיקס עגבניות שרי חתוך לחצאים 

  • סלסלה פטריות חתוכה לרבעים 

  • כוס אגוזי מלך 

לרוטב:

  • שליש כוס חומץ

  • שליש כוס שמן זית green

  • רבע כוס סילאן green

  • 2 כפות סוכר חום אורגני green

  • כף חרדל דיז’ון 

  • מעט מלח ופלפל

  1. מערבבים את כל הירקות לסלט
  2. מערבבים את חומרי הרוטב בנפרד בצנצנת עם מכסה
  3. לפני ההגשה מנערים היטב את צנצנת הרוטב ומערבבים עם כל הירקות