mako
פרסומת

צ'יפס אבוקדו

מה זה פריך מבחוץ וירוק מבפנים? הנשנוש הכי טעים שאתם הולכים להתאהב בו כמובן. לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי ירדן הראל בטוויסט ירוק וטעים במיוחד שאתם חייבים לנסות

ירדן הראל
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
צ'יפס אבוקדו של ירדן הראל
צילום: ירדן הראל
הקישור הועתק

המתכון הבא משלב שני דברים שהם בגדול, שניים מהדברים הטעימים עלי אדמות!

לקראת יום הצ'יפס הבינלאומי, חג לכל דבר אם שואלים אותי, החלטתי ליצור מתכון עם טוויסט מיוחד לצ'יפס, קצת ירוק יותר והכי חשוב - טעים בטירוף. אז מה אתם חושבים על צ'יפס אבוקדו?

הכינו את המחבת, זה מתכון שחובה לנסות!

  • 2 אבוקדו בשלים חתוך לרצועות 

  • 3 ביצים 

  • 2 כוסות פירורי לחם green

  • מלח פלפל

  • שמן לטיגון 

לרוטב:

  • 6 כפות מיונז green

  • לימון 1 סחוט 

  • כוסברה ופטרוזיליה קצוצה (חופן)

  1. בקערה אחת מערבבים פירורי לחם (אפשר גם פירורי לחם ללא גלוטן) מלח ופלפל, ובקערה שניה טורפים את הביצים
  2. מחממים שמן במחבת בגובה 3-4 ס"מ
  3. מתחילים בלפרוס את האבוקדו לפרוסות
  4. טובלים פרוסה בפירורי לחם, אז בביצה ואז שוב בפירורי לחם
  5. מטגנים את הרצועות עד להשחמה
  6.  לרוטב: מערבבים את המיונז עם לימון, פטרוזיליה וכוסברה