פופקורן מתוק חגיגי
מחפשים מה לנשנש מול המשחק או הסרט? קבלו רעיון. ירדן הראל במתכון פשוט וקליל שישדרג לכם את הפופקורן, עם טוויסט מפתיע לאמיצים בלבד
פורסם:

למנה הזו יש גרסאות שונות בעיקר בצפון אמריקה - עם קרמל, קשיו, פקאן פירות מיובשים וכל מיני דברים טובים מרחבי העולם, אפשר לגוון ולהרחיב עליו לפי מה שיש לכם בבית בגדול.
מתכון שמתאים ליום של משחק, בינג' או מתי שבא לכם פינוק קליל וכל כך טעים בכמה רגעים, ויש גם טוויסט צבעוני… לאמיצים בלבד:
- פופקורן - גרעיני תירס לטיגון של שופרסל
- דבש או סילאן אורגני green
- סוכריות קופצות - לא חובה!
- שמן קוקוס green
- חמאה/שמן קנולה
- קולים פופקורן במחבת בשמן או חמאה לפי מה שאוהבים (אגב, אומרים שהשילוב של שניהם הוא המוצלח ביותר!
- מחממים במחבת נפרדת שליש כוס שמן קוקוס ומוסיפים לו כחצי כוס דבש
- נותנים לשמן ודבש מעט להתחמם, מוסיפים את הפופקורן ומערבבים
- כשגרעיני הפופקורן מקבלים גוון מעט זהוב מהדבש העוטף אותם, מוסיפים סוכריות צבעוניות/קופצות אם רוצים
- מעבירים לכלי הגשה - בזהירות עם הפופקורן החם - ונהנים!
- הערת בונוס לחובבי המתוק: מי שאוהב את זה מתוק במיוחד יכול גם לזלף עוד דבש מעל!
מצאתם טעות לשון?


