פלפלונים ממולאים בגבינות
נתקעתם עם גבינות בעלות תוקף קצר שלא תספיקו לסיים? רגע לפני שזורקים, ירדן הראל עם רעיון לנשנוש טעים וכיפי שימנע בזבוז מזון
פורסם:

איך מנצלים את הגבינות שעומד לפוג תוקף לנשנוש שווה וקל להכנה? קצת יצירתיות תעזור לנצל את כל המרכיבים במקרר עד תום ולהכניס צבע וטעם לתפריט השבועי בקלות. מנה קלילה וכיפית לקטנים ולגדולים!
-
מארז פלפלונים green
-
3-4 גבינות (רצוי שלפחות אחת מהן תהיה גבינה צהובה או גבינה קשה כלשהי) אני השתמשתי בגבינת שום שמיר שהוסיפה טעם (למי שאין אפשר להוסיף מעט אבקת שום ולערבב את כל הגבינות לתערובת)
-
*אופציה לשדרוג: לפורר מעט פרמזן על כל פלפלון מלמעלה.
- ממלאים את הפלפלונים במיקס הגבינות
- מכניסים לתנור על 180 מעלות לחצי שעה (עד שהפלפלונים טיפה נחרכים).
- מוציאים ומקבלים נשנוש כייפי וקליל!
עוד אופציה להגשה: כתוספת משודרגת בארוחת הבוקר לצד הביצה והסלט!
מצאתם טעות לשון?



