mako
פרסומת

קאפקייקס תפוחים עם קרם שמנת ומייפל

לכבוד שבועות ירדן הראל שילבה כוחות עם הקונדיטור תומר אומנסקי ויחד הם הכינו קאפקייקס משגעים לשבועות, עם קצפת משודרגת

ירדן הראל
מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
קאפקייקס לשבועות של ירדן ותומר
צילום: תומר אומנסקי
הקישור הועתק

זה כבר הפך למסורת שלקראת שבועות תומר ואני קצת משתגעים' בוואטסאפ רצות הודעות בינינו עם רעיונות שאני שולחת שנראים בלתי אפשריים, איכשהו הוא מצליח לפצח אותם ויחד אנחנו יוצרים אומנות טעימה ברמות. אז השנה הכנו קשת קאפקייקס לראש ועוגת גבינה באקווריום מתוק. 

קאפקייקס:

  • 2 ביצים L

  • 400 גרם סוכר קני חום אורגני (דמררה) green

  • 120 מ"ל שמן

  • 350 גרם קמח

  • 10 גרם אבקת אפייה

  • 300-320 גרם רסק תפוחים אורגני green

  • 120 מ"ל מים

קרם שמנת מייפל:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה

  • 60 גרם פודינג וניל

  • 20 גרם אבקת סוכר

  • 40 גרם מייפל אורגני green

לקישוט:

  • תותים חתוכים

  • לימון פרוס

  • נענע

  • אוכמניות

     

תומר וירדן עם עוגת הגבינה
צילום: ירדן הראל

  1. בקערה מערבבים ביצים וסוכר לאיחוד

  2. נוסיף שמן ורסק תפוחים ונערבב

  3. נוסיף את הקמח ואבקת האפיה ונאחד

  4. נוסיף את המים ונערבב היטב. נעביר את המסה לכד או לשק זילוף

  5. נמזוג את המסה ל-20-24 עטרות נייר יציבות 

  6. אופים ב-160 מעלות כ-20 דקות. לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה

  7. נקרר היטב

  8. לקרם: נקציף את כל חומרי הקרם לקצפת יציבה וחלקה

  9. נזלף מעל הקאפקייקס

  10. אפשר לקשט בפירות טריים