לחמניות ירוקות של תומר אומנסקי
אפיתם חלות כל הסגר ובא לכם לגוון קצת? מתכון פשוט ללחמניות חיטה מלאה עמוסות בעשבי תיבול, שימלאו לכם את הבית בריח מדהים
תומר אומנסקי
מגזין שופרסלפורסם:


-
1 ק״ג קמח מחיטה מלאה
-
שקית שמרים טריים
-
800 מ״ל מים
-
100 מ״ל שמן זית green
-
4 כפות סילאן אורגני green
-
כף מלח
-
ניתן להוסיף פנימה: גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה, עשבי תיבול
לתערובת עשבי תיבול:
- 4 כפות שמן זית
- כף סילאן
- כפית מלח
- צרור בזיליקום
- צרור עירית
- ניתן להוסיף שמיר פטרוזיליה וכו׳
- לשים את כל החומרים פרט למלח כשמונה דקות
- מוסיפים את המלח ולשים שתי דקות נוספות. מכסים במגבת או ניילון נצמד
- מתפיחים את הבצק כשעה עד להכפלת הנפח
- מכדררים כדורים קטנים ומניחים בתבנית אפייה. מורחים בתערובת עשבי התיבול
- מתפיחים התפחה שנייה עד להכפלת הנפח
- אופים כ-25 דקות בחום של 180 מעלות
פרסומת
מצאתם טעות לשון?


