קוקילדה ביתית עם גלידת חלבה
מה יותר מפנק ביום קיץ חם מאשר גלידה קרה? אולי רק ביס מושלם בכריך שמורכב משתי עוגיות ביתיות וביניהן גלידה ביתית קרמית שהכנתם בעצמכם מרכיבים איכותיים
פורסם:

לכבוד הקיץ והעובדה שניתן להתבשל בחוץ נפגשתי עם יונית צוקרמן (מלכת המטבח)והכנו יחד שתי מנות קיציות, קרות ושוות. הראשונה – מתכון לקוקילידה ביתית מאוזנת שווה שמבוססת על גלידה ביתית עם סילאן וטחינה שמעניקים ארומה של חלבה. העוגייה פאדג'ית וממכרת ויוצאת מנה מהחלומות.
לעוגיית שוקולד פאדג':
- 3 ביצים (גדולות)
- 160 סוכר קנים חום אורגני green
- 300 גרם שוקולד מריר אורגני green
- 100 גרם חמאה
- 100 גרם קמח
- כפית אבקת אפייה
לסמיפרדו חלבה:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
- 5 כפות סילאן אורגני green
- 5 כפות טחינה אורגנית green
מצאתם טעות לשון?



