mako
פרסומת

מגנום פרוזן יוגורט

מה צריך בשביל ארטיק מגנום ביתי מושלם שבא בול ביום קיץ חם? יוגורט, תותים, שוקלד ולהתאפק בסבלונות עד שהוא יקפא. קבלו את המתכון המטריף של יונית צוקרמן ותומר אומנסקי

יונית סולטן צוקרמן
פורסם:
מגנום פרוזן יוגורט
צילום: תומר אומנסקי
הקישור הועתק

ארטיקים זה פחות המטבח שלי אבל מה לעשות ששופרסל גרין איתגרו אותי? אז הרמתי טלפון לתומר אומנסקי וקבענו/ ואמאאאאלה ואבאאאאלה איזה ארטיקים מעלפים הכנו ביחד.
עלאק הכנו תומר הכין ואני הייתי הסו שף. אז קבלו את המתכון ההורס של תומר למגנום פרוזן יוגורט הכי קל והכי טעים שיש

  • 300 גרם יוגורט
  • 300 גרם תותים קפואים
  • 2 כפות גדושות דבש אורגני green
  • לציפוי:
  • 500 גרם שוקולד חלב אורגני green
  • 50 מ"ל שמן / שמן קוקוס

  1. במעבד מזון טוחנים היטב את התותים הקפואים עם היוגורט
  2. מוסיפים את הדבש וטוחנים שנית
  3. מעבירים את התערובת לתבניות מגנומים או תבניות ארטיק ומקפיאים כשמונה שעות
  4. ממסים את שוקולד החלב בהדרגה (על באן מרי או במיקרו) יחד עם השמן ומערבבים היטב
  5. מצפים את המגנומים בציפוי השוקולד ומקשטים

הערות:

  • ניתן להמיר את התותים בכל פרי קפוא אחר
  • ניתן להוסיף לתערובת עד 2 תמרים או רבע כוס פקאנים מסוכרים ולטחון יחד עם הפרי והיוגורט
  • ניתן להגיש את המגנומים ללא ציפוי השוקולד ולאכול אותם היישר מהמקפיא
  • את העברת התערובת לתבנית המגנומים ניתן לעשות עם שקית זילוף או בעדינות עם כף
  • שימו לב שהפרי חייב להיות קפוא אחרת תתקבל תערובת נוזלית מדי שלא ניתן יהיה לעבוד איתה
פרסומת